23 Temmuz 2024

“Üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya hazırız”

  • PDF

7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı olan Murat Kaçak, olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmelerinin neticesinde yapılacak olan olası bir erken seçimden Milliyetçi Hareket Partisi’nin daha güçlü ayrılacağını ifade etti.

Yeniden yapılacak bir seçimde aday adayı olması ile ilgili henüz somut bir karara varmadığına değinen Murat Kaçak, sevdikleri ve parti büyükleri ile yapacağı istişareler sonucunda adaylığı ile ilgili net kararını vereceğini beyan etti.

“Üzerimize Düşen Görevi Layıkıyla Yapmaya Hazırız”

 7 Haziran genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin adayı olarak üzerime düşeni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum diyen Murat Kaçak açıklamalarında şu söylemlere yer verdi; “Bu gün gelinen noktada önemli olan Milliyetçi Hareket Partisinin liderinin duruşudur. Biz liderimizin görüşüne, koalisyon hükümetindeki duruşuna katılıyoruz. Birbirimizin arkasındayız. Eğer ülkemizde bir seçim kararı alınırsa üzerimize düşeni layıkıyla yapmaya hazırız” dedi.

“İstişareler Sonucunda Kararımı Vereceğim”

Yeniden aday adayı olmayı düşünüyor musunuz sorusunu yönlendirdiğimiz Murat Kaçak; “Şu anda aday adaylığı ile ilgili kararımı vermiş değilim. Bunu sevdiğim insanlarla ve parti büyüklerimle istişare edeceğim. İstişare neticesinde çıkan sonuca kesinlikle uyacağım. Aday olabilirimde, olmaya da bilirim” dedi.   

Erken seçimden daha güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi çıkacağını ifade eden Murat Kaçak, partimiz bu ülkeyi yönetebilecek, iktidar olma arzusu taşıyan bir partidir dedi.

“İktidar Olmayı Arzuluyoruz”

Murat Kaçak; “Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin yönetimine bu ülkenin idaresine hazır kadrolarla bu seçime girdi. Devlet Bey burada devlet adamı duruşuyla halkımıza bir mesaj verdi. Evet Milliyetçi Hareket Partisi koalisyon hükümetleri içerisinde olmayacak, bu ülkeyi idare edebilecek kadrolara sahip bir partiyiz. Bu ülkede yeniden seçim olursa Milliyetçi Hareket partisinin iktidarını arzuluyoruz ve böyle olmasını istiyoruz. Dolayısıyla partimiz yapılacak seçimlerden güçlü olarak çıkacaktır. Halkımız doğruları ve yanlışları görmüştür” dedi.

“Hiç bir zaman kaostan yana olmadık”

Memleket sevdası taşıyan bir insan olarak bu ülkede her zaman barış ve huzurdan yana olduğunu belirten Murat Kaçak; “Tüm hemşerilerime, vatan ve millet için hayırlısı olmasını diliyorum. Bu memleketin genç bir iş adamı ve evladı olarak hiç bir zaman kaostan yana olmadık, olmayı da düşünmüyoruz. Alınan kararların vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. Yeni Haber 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde