23 Temmuz 2024

GÖNÜL KÖPRÜLERİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Dernekler Federasyonu(ORDEF) tarafından organize edilen kahvaltıda hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

Ev sahipliğini Ordu Dernekler Federasyonu’nun yaptığı programa; Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Genel Başkanı Ali Çelik, ORDEF Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Ordu il ve ilçe dernek başkanları katıldı. İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Enver Yılmaz, Ordulu vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve yaptığı konuşmada Ordu’daki gelişmeleri hemşehrileriyle paylaştı.

 

HER AY İSTANBUL’DA SİZLERLE BULUŞACAĞIZ

 

İstanbul’da bulunan hemşehrileriyle bir araya gelmenin onur verici olduğunu belirten Başkan Enver Yılmaz; ”ORDEF, İstanbul’daki Ordulu hemşehrilerimizin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bugün davet üzerine dernek başkanlarımızla genel bir değerlendirmede bulunduk. Biz, toplantının ardından her ay İstanbul’a gelmek suretiyle orada bulunan hemşehrilerimizin sorunları ve sıkıntılarını, Ordu ile olan koordinasyonlarını ve İstanbul’daki sorunlarının çözümünde üzerimize düşen sıfatı da kullanmak suretiyle bir çalışma organizasyonu düşündük” dedi.
 

MEMLEKET ÖZLEMİNİ GİDERİCİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

 

Memleket özlemi çeken Ordulular için çalışmalar yapılacağına değinen Başkan Yılmaz; ” İnşallah her ay, bir ilçede bulunan Ordulu hemşehrilerimizle memleket özlemlerini giderecek çalışmalar yapacağız. Bugün katılımın yoğun olduğu bu organizasyona ilçe başkanlarımızın da katılması, bizler açısından ayrıca onur ve gurur vericidir. Ordu’nun; İstanbul’da nüfus yoğunluğu fazla illerden olması, İstanbullular açısından övünç verici fakat Ordulular açısında üzüntü vericidir. Büyükşehir olarak yaptığımız çalışmalarla gönül köprülerimizi daha da güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde