23 Temmuz 2024

ÖĞRENCİLER ZİYARET SIRASINDA BİLGİ ALDI

  • PDF

Başta Almanya olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerindeki Üniversitelerde öğrenim görüp gezi ve inceleme amacıyla Ordu’ya gelen Türk öğrenci ve akademisyenler Ordu Üniversitesi’ni ziyaret etti.

“US Akademisyenler Topluluğu”na mensup 100 öğrenci ve akademisyenden oluşan grup, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programda bir araya geldi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fikri BALTA, Prof. Dr. Ş. Metin KARA, Prof. Dr. Tevfik NOYAN’ın yanı sıra ODÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Ergen AKÇİN ve Uluslararası İlişkiler birimlerinin koordinatörlerinin katıldığı programda öğrenciler, Ordu Üniversitesi hakkında merak ettikleri sorulara cevap aradı.

Ordu Üniversitesi’nin 2015-2016 tanıtım videosunun izlenmesiyle başlayan program, Rektör Yardımcılarının öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla devam etti.

Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefa YÜCE’nin organize ettiği gezi programı kapsamında Ordu Üniversitesi’ne gelen öğrenci ve akademisyenlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Yardımcıları; Üniversitenin fiziki durumu, mevcut ve açılması planlanan bölüm ve programlar, Uluslararası alanda yaşanan gelişmeler, akademik ve bilimsel anlamda öğrencilere sunulan imkanlar, sosyal, kültürel ve sportif alanda öğrencilerin elde ettiği olanaklar hakkında öğrencileri bilgilendirdiler.

Gerçekleşen program “US Akademisyenler Topluluğu”na mensup öğrencilere hediyelerin verilmesinin ardından Ordu Üniversitesi kampüs alanında çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde