23 Temmuz 2024

OSKİ İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİ ÖNEMSİYOR

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü sahada sürdürdüğü yoğun inşaat ve yatırım faaliyetlerinde, çalışan personellerinin iş sağlığı ve iş güvenliği konularında denetlemelerde bulundu.

Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu ve OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun başkanlığında, Projeler Dairesi Başkanı Mehmet Geldi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Faruk Gönüllük,Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Emin Dinçsoy, İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Betül Adar ve Kurum Doktoru Tahir Can Türkeli’nden oluşan heyet, Kumru İlçesinde İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Güneycik Mahallesinde yapımı devam eden içme suyu hattı çalışmalarını yerinde denetleyerek iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kontrollerde bulunuldu. İş sağlığı ve güvenliği konusunda, sahada çalışan personellere eğitimler verilerek, işçilerin çalışma şartlarının uygunluğu yerinde denetlendi. Bu denetleme ve kontrollerle birlikte, güvenlik kültürünün oluşması ve daha bilinçli olarak çalışmaların sürdürülmesi için personellere yerinde bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca eksik görülen konular ile ilgili gereken tedbirlerin alınması için uyarılarda bulunuldu.

İŞ KAZALARINI EN AZA İNDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, işçi sağlığı ve güvenliğinin OSKİ’nin en hassas olduğu ve önem verdiği konulardan biri olduğunu ifade etti. Genel Müdürü Yürük konu ile ilgili; “ İnsan hayatı hiç şüphesiz her şeyden daha değerli. OSKİ Genel Müdürlüğü yatırımcı ve hizmet üreten geniş personel envanterine sahip bir kurum. Dolayısıyla gerek sahada gerekse işletmelerimizde devamlı olarak iş makinaları ve insan emeğinin ortak gücüyle Ordulu hemşerilerimize hizmet vermekteyiz. İnsan hayatına değer veren bir kurum olarak çalışan personellerimize her durumda güvenli iş ortamını hazırlamak, oluşabilecek iş kazalarını aldığımız tedbirler sayesinde en aza indirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte özelliklede ilçelerde ihale usulüyle firmalara teslim ettiğimiz yatırım çalışmalarında faaliyet gösteren işçilerimizin çalışma ortamlarını ve iş güvenliklerini sürekli olarak OSKİ Genel Müdürlüğü olarak kontrol ederek denetim altında tutuyoruz” dedi.

 

 

 

                                            

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde