23 Temmuz 2024

Karadeniz Gazetesi Yöneticileri, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

 

            1979 yılında Trabzon’da kurulan ve halen Tek-Art Holding bünyesinde yayın hayatını sürdüren Karadeniz Gazetesi’nin yöneticileri ve Ordu İl Temsilcisi, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

 

            Karadeniz Gazetesi Genel Müdürü Deniz Toplu, Yayın Koordinatörü Asım Kemal Güner, Ordu İl Temsilciliğine getiren Ercan Özdemir’den oluşan heyet, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Karadeniz Gazetesi’nin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi.

 

            Karadeniz Gazetesi’nin 23 Nisan 1979 tarihinde yayın hayatına başladığını belirten Genel Müdür Deniz Toplu, “Karadeniz Gazetesi, bölge gazetesi olarak 23 Nisan 1979 tarihinde Trabzon’da yayın hayatına başladı. Halen, Türkiye’nin 3 büyük bölge gazetesinden birisi olarak yayın hayatını Tek-Art Holding bünyesinde sürdürmektedir. Doğu Karadeniz bölgesinde Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Bayburt ve Artvin illerinde dağıtımı ve satışı yapılmaktadır. Ayrıca, İstanbul ve Marmara bölgesindeki bazı illerde de dağıtımı ve satışı yapılmaktadır. Karadeniz Gazetesi, Türkiye’nin en büyük baskı tesislerine sahip bölgesel yayın yapan gazetesidir. Doğu Karadeniz bölgesindeki illerimizde yeniden bir yapılanma içerisine girerek, il temsilcilikleri oluşturduk. Ordu İl Temsilciliği görevine de daha önce uzun yıllar TRT Ordu Muhabirliği yapan deneyimli gazeteci arkadaşımız Ercan Özdemir’i getirdik. Ordu İl Temsilcimiz Ercan Özdemir arkadaşımızın gayretleri ile gazetemizde Ordu’nun haberlerine daha çok yer vermeyi arzuluyoruz. Valiliğinizin yapacağı güzel hizmet ve çalışmaları da gazetemiz sütunlarından okuyucularımıza iletmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek isteriz” dedi.

 

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu da, “Halkımızın haber alma ve bilgilenme ihtiyacını sağlayan basın-yayın kuruluşlarımız, son derece önemli görev ifa etmektedir. Bu kuruluşlarımızda fedakarca görev yapan gazeteci arkadaşlarımız da, bizim mesai arkadaşlarımızdır. Haberin, objektif ve tarafsız bir anlayış içinde verilmesi, kamuoyunu doğru bilgilendirme açısından son derece önemlidir. İlkeli ve tarafsız bir yayın politikası içinde yayın yapılması, o basın-yayın kuruluşunun itibarını ve güvenilirliliğini artırır. 1979 yılında kurulduğunu ifade ettiğiniz ve bölgemize yönelik yayın yapan Karadeniz gazetesinin artan bir trendle yayın hayatını sürdürmesi, ilkeli ve tarafsız yayın anlayışının bir tezahürüdür. Karadeniz gazetesinde, ilimizde yapılan çalışmalar, hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili haberlerin yer aldığını memnuniyetle görmekteyiz. Gazetenin, Ordu İl Temsilciliği görevine getirilen kardeşimize de hayırlı olsun diyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar, başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde