23 Temmuz 2024

HAİN OLMAYACAKSIN…

  • PDF

Bu memlekete layık bir vatandaş olmak için bir kere önce hain olmayacaksın, bölücü olmayacaksın, ekmek yediğin yere, su içtiğini bir yere, nefes aldığın bir yere öz yurduna, Bayrağına sonuna kadar sahip çıkacaksın. Daha düne kadar askerimize, polisimize kurşun sıkan şereften yoksun elebaşı ve PKK’lılar, cennet vatanımızın her yerinde bulunan sempatizanları Türkiye Cumhuriyeti Devletimizden medet ummaya başladılar.

Siz bu memlekete her türlü hainliği yapın, vurun, yakın, karıştırın, elektriği, suyu bedavaya kullanın, asıl ay yıldızlı kefeni üzerinde mertçe ve kahramanca taşıyan Mehmetçiğimize ve polislerimiz taş atın, Molotof atın sonra da medet umun. Asıl siz Allah’ınızdan bulun. Hain bölücüler.

Bu memleket için ay yıldızlı kefenleri giyerek dağda, taşta, çatakta, batakta can siperhane bir şekilde, hiçbir menfaati olmadan sadece ve sadece vatanı ve bayrağı için çatışan ve ay yıldızlı tabutlarda gelen binlerce genç fidanımız olan şehitlerimiz, kolunu, bacağını, gözlerini vermiş, budanmış genç bir ağaç gibi ayakta duran, dimdik onurla ve şerefle yaşayan kahraman gazilerimizdir. Asıl kefenleri üzerinde taşımış ve giymiş eli yüzü nurlu insanlar, yani geride kalan bizler memleket sevdalısı, bayrak sevdalısı, hayırlı vatan evlatları olarak Ay Yıldızlı kefenlerimizi giydik. Her zaman ve her yerde hazırız.

Herkes şunu bilsin ki; bu memlekette barışın, huzurun, gelmesini en çok isteyen kesim biz şehir aileleleri ve kahraman gazileriz.  Bizim kanımız, canımız olan bu cennet vatanımızın bir karışını birileriyle pazarlık yapmak hangi makamda olursa olsun, neyi temsil ederse etsin kimsenin haddine değildir. Bayrağı indirmek kimsenin haddine değildir. Bizleri yöneten ve temsilde bulunan bütün devlet büyüklerinin ve bizlerin haddi sadece şu olmalı; Hattı müdafa yoktur sath’ı müdafa vardır. O satıh bütün vatandır.

Uğruna nice savaşlar yapılan, destanlar yazılan ve her an ve günü ve yılı veya asırları şan ve şerefle dolu Türkiye Cumhuriyeti’nin her karış toprağında nice yiğitler ve aslan evlatlar yatıyor. Bizler bir o kadar dinç ve yürekli ve bir okadar da şerefli bir ecdadın torunlarıyız.

Ne mutlu Türküm diyene…

Saygılarımla arz ederim.

Gazi Mustafa ABAZ – Terörle Mücadele Güneydoğu Gazisi

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde