23 Temmuz 2024

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ HAYAT KURTARMAYA DEVAM EDİYOR...

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri, Altınordu ilçesi Karaoluk Mahallesi’nde bulunan Çiseli Şelalesi’nde dengesini kaybederek kayalıklardan düşen vatandaşı kurtardı.

Olay, bir grup vatandaşın serinlemek ve vakit geçirmek için gittiği Çiseli Şelalesi’nde meydana geldi. Bu sırada grupta yer alan bir kişi, dengesini kaybederek kayalık alandan şelalenin içine düştü. Yaralanan vatandaş için olay yerine gelen sağlık ekiplerinin, vatandaşın mahsur kaldığı alana ulaşmakta güçlük çekmeleri üzerine, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı arama kurtarma ekiplerinden yardım istenildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaralı vatandaşı bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettiler.

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi cankurtaranları da denizde boğulma tehlikesi yaşayan küçük bir çocuğu kurtararak, yaşanabilecek bir felaketin önüne geçtiler. Ünye’de plajda serinlemek amacıyla denize giren 5 yaşındaki bir çocuğun boğulmak üzere olduğunu fark eden cankurtaranlar, küçük çocuğa anında ulaşarak boğulma tehlikesinin önüne geçtiler. Küçük çocuk, tedavisi yapılmak üzere olay yerine gelen ambulansla en yakın hastaneye gönderildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde