23 Temmuz 2024

NECATİ ERGÜL HOCA NORVEÇ’E GİTTİ

  • PDF



Fatsa Orta Büyük Camiinde İmam Hatip olarak8 yıldır görev yapan bu yıl ‘Çocuğunu Al Camiye Gel, Torununu Al Camiye Gel’ ve Hocam Beni Namaza kaldır’ projeleriyle ilçede önemli hizmetleri ile takdir toplayan Necati Ergül 3 aylık görev için Norveç’in başkenti Oslo’ya gitti.
  Türk İşçileri Derneği’nin davetlisi olarak Norveç’in başkenti Oslo’ya giden İmam hatip Necati Ergül burada 3 ay boyunca Türk Camisinde din hizmetleri görevi yürütecek.
  Bu sabah Norveç’e gitmek üzere Samsun Çarşamba Hava Limanı’na ailesi ve arkadaşları tarafından uğurlanan Orta Büyük Camii İmam Hatibi Necati Ergül Fatsa’dan 3 aylığına da olsa ayrılmanın çok zor geldiğini belirterek, “Norveç Oslo’da Fatsa’mızın ve Türkiye’mizin ismini en iyi şekilde temsil edeceğim. Din hizmetlerinde yurtdışı görevi bu meslek için çok önemli. Oradaki vatandaşlarımız gurbette manevi desteğe daha çok ihtiyaç duydukları için bu uğurda yapılacak hizmetler adına her türlü maddi ve manevi fedakarlıktan da kaçırmıyorlar. Türkiye’de dikkat çeken bir proje yurtdışında rutin olarak uygulana biliyor. Dolayısıyla bazı hizmetleri yakından görmek ve katkı sağlamak için böyle bir hizmete talip oldum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde