23 Temmuz 2024

BÜYÜKŞEHİR, KOCAELİ’DEN GELEN MUHTARLARI AĞIRLADI

  • PDF

Gezi ve temaslarda bulunmak üzere Kocaeli’den gelen bir grup muhtar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve Personel Dairesi Başkanı Bayram Bayram tarafından ağırlanan muhtarlar Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Kocaeli Başiskele ilçesine bağlı mahalle muhtarlarından oluşan heyete Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana geçirdiği süreci özetledi. Ordu’da hayata geçirilen projeler ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım, şu anda Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan birçok yöneticinin de bir önceki görev yerlerinin Kocaeli olduğunu belirtti.

TECRÜBELİ BİR KADRO İLE ÇALIŞIYORUZ

Konuşmasında geçmişte edinilen tecrübelerin Ordu’da bir avantaj olarak çalışmalara yansıdığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım; “Kocaeli’de birçok arkadaşımızla birlikte yıllarca görev yaptık. Oradan edindiğimiz bilgi birikimimizi Ordu’yu geliştirmek ve kalkındırmak için harcıyoruz. Çok değerli bir kadromuz ve bizlere her konuda destek veren enerji dolu bir başkanımız var.  

Kocaeli’deki çalışma anlayışımızı buraya getirdik. Geçmişe dönük edindiğimiz tecrübeleri burada hayata geçiriyoruz. Bazı konularda Kocaeli’de 10 senede geldiğimiz noktaya burada bir senede geldik. Ordu, bazı büyükşehirler gibi çok büyük geliri ve gelir getirici kalemleri olan bir sanayi şehri değil ancak buranın da doğası ve turizmi var. Allah Kocaeli’ye sanayi verirken, buraya da doğal güzelliği sunmuş. Bizler çok çalışıyoruz. Ordu gelecekte adından sıkça söz ettirecek bir şehir olacak” şeklinde konuştu.

Sohbetin sonunda ise misafir muhtarlara ziyaretleri anısına; içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni tanıtan dokümanların ve yöresel ürünlerin bulunduğu birer çanta hediye edildi. 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde