23 Temmuz 2024

Paraşütçüler, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

Ordu Sportif Havacılık Kulübü ile Ordu Boztepe Yamaç Paraşütü Spor Kulübü yöneticileri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

 Ordu Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Tarık Yıldırım ve Ordu Boztepe Yamaç Paraşütü Spor Kulübü Başkanı Mesut Alp Poyraz, Ordu’da yürütülen yamaç paraşütü sporuyla ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi.

  Ordu’da yamaç paraşütü sporuna her geçen ilginin arttığını ifade edebn yamaç paraşütü kulübü yöneticileri, yamaç paraşütünü Ordu’da geliştirmek ve yaygınlaştırmak için her iki kulüp çatısı altında çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Ordu’da yamaç paraşütü yapan sporcuların karşılaştıkları sorunları ve sıkıntıları da dile getiren yöneticiler, yapılmakta olan yamaç paraşütü ve rota belirleme çalışmalarında kulüp olarak kendilerinin de yer almalarını talep etti.

Türkiye’de yamaç paraşütü sporunun yapılabileceği en güzel ve en uygun alanlardan birisinin Boztepe olduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu’da yamaç paraşütü sporunun her geçen gün gelişmesi ve yaygınlaşması, bizim için sevindiricidir. Bir çok şehir ve ülkeden yamaç paraşütü yapan sporcular ilimize gelmekte ve Boztepe’den atlayış gerçekleştirmektedir. Yaptığımız tanıtım faaliyetlerinde ve ilimizin reklamında, Ordu’nun yamaç paraşütü yapılabilecek en güzel ve en uygun mekanlardan birisine sahip olduğunu vurguluyoruz. Ordu’da yamaç paraşütünü daha profesyonel ve daha bilinçli yapılmasını sağlamak üzere iki ayrı kulüp kurulmuş olması ve faaliyette bulunması, bu sporun yaygınlaşması adına güzel bir gelişme. Sizlerin yapacağı çalışmaları ve faaliyetleri valilik olarak bizler de destekleyeceğiz. Sorunlarını ve sıkıntılarınızı gidermek için de elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde