23 Temmuz 2024

Motor Sporları Kulübü Yöneticileri, Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

            Ordu’da yeni kurulan ve faaliyete başlayan Ordu Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü yöneticileri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

Ordu Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü kurucu başkanı Mehmet Ataç, yeni kurulan kulüp ve faaliyetler hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi. Ataç, Ordu’da her geçen gün ilgi duyulan motor sporlarını geliştirmek, yaygınlaştırmak ve bu spora ilgi duyanları bir araya getirmek amacıyla kulüp kurduklarını ve faaliyetlerine başladıklarını söyledi.

 Ordu’da çok çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren spor kulüpleri bulunduğunu, Ordu Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü ile bunlara bir yenisinin eklenmesinden mutlu olduğunu dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Ordu’da her türlü spora ilgi duyan ve bu sporları yapan insanların mevcut olduğunu söyledi.

 

Ordu Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü yöneticilerine başarı dileğinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, “Ordu’da saha ve salon sporlarının yanında, doğa sporlarına, otomobil sporlarına, off road sporlarına ilgi duyan ve bu sporları yapan çok sayıda insan var. Bu insanları bir kulüp çatısı altında bir araya getirip, planlı, programlı faaliyet yürütmek ve etkinlikler yapmak ve bunları organize etmek üzere kurulan Ordu Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü’nün ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Kulüp yöneticilerimize yapacakları faaliyetlerde ve çalışmalarda başarılar diliyorum. Ordu Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü’nün ilimizin tanıtımına da katkı sağlayacağı inancındayım” dedi.   

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde