23 Temmuz 2024

BEM BİR-SEN Zabıta Teşkilatı’nın 189.Kuruluş Yıldönümünü kutladı

  • PDF



Bem Bir-Sen Ordu İl Yönetimi Zabıta Teşkilatı’nın 189.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Fatsa Belediyemiz Zabıta Müdürü Cemal Beşik’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve günün anısına kendisine ve çalışan ekibine birer buket çiçek takdim etti.
Nezaket ziyaretinde ilk açıklamayı yapan Bem Bir-Sen Ordu İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün, “Bugün zabıta teşkilatımızın 189.uncu kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası, bizde Bem Bir-Sen Ordu il yönetimi olarak Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Sayın Cemal Beşik’e nezaket ziyaretinde bulunduk. Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz ilçemizde 7 gün 24 saat görev yapıyor ve gerçekten kolluk kuvveti olarak belediyemizin alanlarında fedakarca görev yapıyorlar. Bizde buna istinaden Zabıta Müdürümüze günün anısına bir çiçek takdim etmek istedik. Zabıta Müdürü Cemal Beşik nezdinde bütün zabıta ekiplerimizin Zabıta Haftasını kutluyoruz.” dedi.

“BİZE TEBLİĞ EDİLEN GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRMENİN GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ”
Nezaket ziyaretlerinden dolayı Bem Bir-Sen Ordu İl Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Ergün’e teşekkür eden Fatsa Belediyemiz Zabıta Müdürü Cemal Beşik, “Bizim meslek dışarıdan bakıldığı zaman kolay gibi görünüyor. Vatandaşlarımız ‘Bunlar ne yapıyor sorusunu sormalarından ziyade ne yapmıyor” sorusunu sormalarını bekliyoruz. Vatandaşın kanalizasyonu tıkandığı zaman bile zabıtayı arıyor. Örneğin vatandaşın köyde veya mahallede bir husumeti var, bunu kendi arasında çözemiyor zabıta ekipleri vasıtası ile ona nasıl zarar verebiliriz, nasıl ceza yazdırırız bunun hesabını yapıyor yani bir dünya problemler oluyor ama şükürler olsun ki şikayetçi değiliz. Bize tebliğ edilen görevi layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Başaramadığımız iş yok gibi hemen hemen üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da her görevin üstesinden geliriz. Mesleğimiz tamamen özveriye dayalı bir meslektir, bu mesleği yapan kişi istemiyorsa bu meslekte başarılı olamaz. Bizim meslekte mesai mefhumu söz konusu değildir. Diğer arkadaşlarımız hafta sonu gelir iyi tatiller deyip giderler veya akşam mesai bitince iyi akşamlar deyip giderler, bir sonraki sabah mesai başlayana kadar belediye ile hemhal olmazlar ama zabıta olarak bizim gece bile işlerimiz devam eder. Belediye deyince ilk akla gelen birim zabıta birimi.” diye konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde