23 Temmuz 2024

HALİL ÖZ AK PARTİ ORDU SKM BAŞKANI OLDU

  • PDF

1 Kasım seçimlerinde AK Parti Ordu İl Başkanlığı Seçim koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına, AK Parti Ordu İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Halil Öz getirildi. 
AK Parti Ordu teşkilatının 2001 yılında kuruluşundan bu yana Altınordu İlçe teşkilatı kurucu üye olarak siyasete giren ve 2004 yılından bu yana aralıksız tüm il yönetimlerinde yer alan, bilgi birikimi, siyasi tecrübesi, planlı ve programlı çalışmaları ile takdir toplayan Halil Öz, daha önce 12 Eylül 2010 referandumu ile 2011 genel seçimlerinde de SKM Başkanlığı yapmıştı.
1 kasım seçimleri SKM Başkanlığı görevini alan Halil Öz, yaptığı açıklamada, “1 Kasım’a kadar bize uyku yok. 7/24 çalışacağız” dedi. 
Öz, AK Parti İl Teşkilatı olarak bugünden itibaren 1 Kasım akşamına kadar il, ilçe, kadın, gençlik, mahalle ve sandık yönetimlerimizle her bir ferdimize zaruret dışında uyumak haramdır. Rehavet yok, fetret yok, uyumak yok. 24 saat yetmiyorsa 25. saati, 1 hafta yetmiyorsa, 7 gün yetmiyorsa 8. günü bulacağız. Yüreğimizden gelen sese kulak verecek ülkemizin selameti için biz elimizden geleni fazlası ile yapacak Ordu’da 5 de 5 hedefimizi yakalayacağız” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde