23 Temmuz 2024

Çukur Mahallesi Sakinleri Dertli

  • PDF

Mahalle yolunun dar olması ve yönlendirme tabelalarının yetersiz olması sebebiyle onlarca kazanın meydana geldiği yol, mahalle sakinlerini çileden çıkarttı.

Aybastı İlçesi Çukur Mahallesi sakinleri; yan yana 2 aracın zor geçtiği yolun genişletilmesi için talepte bulunduklarını ancak hiçbir önlemin alınmadığını söylüyor.

Çevre yolu yapılacak söylentileriyle yolumuza ne bir uyarı levhası, ne bir yol genişletme çalışması yapılıyor diyen mahalleliler; “Yolda meydana gelen kazalar sebebiyle onlarca hayvanımız telef oldu. Bu yolda önlem alınması için illaki bir insanın mı ölmesi gerekiyor. Yetkililer artık sesimizi duysun ve açıklama yapsınlar. Yoksa yolu trafiğe kapatıp protesto edeceğiz” dediler.

Mahalleden çevre yolu geçecek dedikleri için evlerimize ne bir tadilat yapabiliyor, ne de kat çıkabiliyoruz diyen Çukur Mahallesi sakinleri; “İki arada bir derede kaldık. Yolumuz yol değil. Evlerimizi ise yenileyemiyoruz. Çevre yoluyla ilgili en ufak bir çalışma yok. Trafik kazaları ise hat safhada. Hayvanlarımıza bu yolda araç çarpıyor ve telef oluyorlar. Bu yolda önlem alınması için illaki bir insanın mı ölmesi gerekiyor? Biran önce sıkıntımızın giderilmesini istiyoruz” dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde