23 Temmuz 2024

“ORDU’MUZUN YENİ YATIRIMLARA KAVUŞMASI İÇİN ADAY ADAY’I OLDUM”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Vekili Sezai Uçarmak gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti'nin son 13 yılda gerçekleştirdiği kalkınma ve reformlarına katkıda bulunmak için siyasete girmeye karar verdiğini belirten Sezai Uçarmak, "Türkiye'nin istikrarına katkıda bulunmak, Ordu'muzun yeni yatırımlara kavuşması amacıyla aday adayı oldum. Tüm Ordulu hemşehrilerime gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Uçarmak gazetemizi ziyareti sırasında şu açıklamalarda bulundu; “1964 yılında Ordu- Korgan'da doğdum. İlkokulu Korgan'da ortaokul ve liseyi Samsun'da 1983 yılında tamamladım. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1987'de bitirdim. Aralık/1987'de Maliye ve Gümrük Bakanlığı Gümrük Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladım. Aynı Bakanlıkta Gümrük Müfettişi, Gümrük Müsteşarlığının oluşturulmasından sonra Gümrük Müfettişi ve Gümrük Başmüfettişi olarak çalıştım. 1994-1998 yıllarında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek yüksek Okulu'nda 'Gümrük ve Dış Ticaret' konularında dersler verdim. Haziran 2003 Aralık 2005 arasında Gümrükler Genel Müdürü olarak görev yaptım.  2015 Şubat ayından bu yana Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Vekiliydim. Siyasete girerek ülkem ve milletim adına hayırlı olan işlere imza atmayı istedim. Çıktım bu yolda Ordulu kardeşlerimin destek ve dualarını bekliyorum” dedi. YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde