23 Temmuz 2024

GALATASARAY SEVDASINI DÜĞÜNLERİNE TAŞIDILAR

  • PDF

 

İlçemiz eşraflarından Merhume Elmas-Şerafettin İlkişi çiftçinin kızı Derya ile Şükran Abdullah İçkilli çiftinin oğlu Muhammet Fatsa Ada Düğün Salonunda gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.
 

Koyu Galatasaray taraftarı olan çift, Galatasaray tutkularını da düğünlerine taşıdılar. Genç çift Galatasaray kombine maç bileti formatında hazırlattığı düğün davetiyesi ile de farklarını ortaya koydular.

Çiftin Galatasaray formasıyla çekindikleri fotoğrafının da bulunduğu davetiye de “ Galatasaray aşkı ile sevdik birbirimizi, düğünümüzde taraftar olup alkışlayın bizi” ibaresi yer aldı.

Yakın aile eş dost ve akrabaların katıldığı düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunurken, konuklar çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler.

     Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün sonrası Derya-Muhammet İçkilli çifti yaptıkları açıklamada: “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Birbirini seven her çifte Allah bu mutlu günü yaşatsın. Düğünümüz istediğimiz gibi farklı ve eğlenceli oldu. ikimizde koyu Galatasaray taraftarı olduğumuz için takımımızın renklerini de düğünümüzde konsept olarak kullandık. Davetiyemiz de zaten Galatasaray kombine bilet şeklindeydi. Herkes çok beğendi ve çok orijinal olduğunu ifade etti” dediler.     

Yeni Haber Gazetesi olarak Derya ve Muhammet çiftine mutluluklar diliyoruz.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde