23 Temmuz 2024

ŞENER; “1500’DEN FAZLA CESET DAĞLARDA BULUNUYOR”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ardı ardına gelen şehit haberleri neticesinde üzüntüsünü ifade etti.

Sandık esaslı çalışma programı ve usulleri konularının görüşüldüğü toplantıda açıklamada bulunan Şener; “Dağlıca ’da olan çok elim bir hadisedir, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Şener; “Dağlıca ‘da hain bir pusu kurularak, tarifi mümkün olmayan acılar yaşamamıza sebep oldular. Bütün şehitlerimize rahmet diliyor ve bu son olur umudunu taşıyorum. Biz bin yıldır bu topraklarda kardeş olarak yaşadık. Hiçbirimiz, hiçbir arkadaşımızın nereli olduğunu hangi ırktan geldiğini merak etmedik. Biz Müslüman kardeşleri olarak hep ekmeğimizi paylaştık. Irkçılık lanetlenmiş bir şeydir. Sonuçlarını hep birlikte yaşıyoruz. Bugün Türkiye’yi kuşatma altına alacak, zor duruma sokacak ne varsa onun programları yapılıyor” dedi.

“Terör örgütü şok durumda”

Hem güvenlik birimlerimiz hem siyasi irade Türkiye’de ilk defa terörle mücadelede tam irade ortaya koymuştur diyen Şener; “Emin olunuz ki, son 2 ayda alınan netice, 30 yıldır süren süreçte alınan neticeden daha fazladır. Hem yurt dışındaki kampları hem Kuzey Irak’taki kampları hemen hemen tamamen imha edilmiştir. Hain terör örgütünün yuvaları bu dönemde teker teker tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimize ve istihbarat birimlerimize yürekten teşekkür etmek gerekiyor. Onlar silah yığını yaparken nereye yapıldığı teker teker tespit edilmiştir. Terör örgütü şok durumdadır. Hiçbir şey ıskalanmıyor. Bundan emin olabilirsiniz. İç İşleri Bakanımız beni ziyarete geldiği esnada uzun uzun konuştuk. Detaylıca neler yapıldığına dair bilgi alışverişinde bulunduk. Şu anda sadece yurt içinde 1500’den fazla ceset dağlarda bulunuyor” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde