23 Temmuz 2024

TOPLANTIDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve mahalle başkanlarının katılımıyla sandık esaslı çalışma programı ve usulleri konularının görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi.

Çok sayıda partilinin katılım gösterdiği toplantıda 1 Kasım genel seçimlerine ilişkin sandık stratejileri görüşüldü.

Başkan Uçar; “Bu seçimde herkesin gönlünü almaya talip olacağız”

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı olarak 1 Kasım seçimlerine yönelik ciddi bir çalışma başlattıklarını ifade eden AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar; “Sandık ile ilgili çalışmalarımıza hız katıyoruz. Bu çalışmalar 15 gün ya da bir hafta aralıklı süreler ile yönetim kurulumuz, belediye meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız tarafından takip edecek. Her mahalleye her sandık için görevliler verilecek. Sandık bizim için çok önemli. Bu seçimde herkesin gönlünü almaya talip olacağız. 12 – 13 Eylül gibi sandık görevlileri listelerimiz hazırlanacak. Bir an önce çalışmalara başlamamız gerekiyor. Mahalle başkanlarımıza bu konuda büyük yükler düşüyor. Bu seçim önemli bir seçim ve kesinlikle hataya yer vermeyeceğiz. Allah’ın izni ile de başarıyı yakalayacağız” dedi.

Anlayan; “Küskünleri geri kazanırsak tek başına iktidar oluruz”

Ardı ardına gelen şehit haberlerinden dolayı üzüntüsünü dile getiren ve “Şehitlerimizin mekanı cennet olsun” diyerek sözlerine başlayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Yeni bir seçime doğru gidiyoruz. Bu seçim Türkiye için de AK Parti içinde çok önemli bir seçim. Duygusallıkları, hesapları ve beklentileri bir kenara bırakarak seçime hazırlanmalıyız. Herkesin birlik olup bir defa daha AK Partili olma günüdür. Seçim sonuçlarına baktığımızda AK Partinin almış olduğu oy oranı düşük ama diğer partilerin de oy oranları düşük. Özellikle Tayyip Erdoğan’ın gitmesi için her şeyi meşru gören bir karşı cephe var. Aynı zamanda sandığa gitmeyen ya da sandıklarda boş oy kullanmış bir çok seçmen var. Biz biliyoruz ki bunların çoğu Ak Partili ve Ak Partiye küstüğü için sandığa gitmeyerek oy vermeyen seçmenler var. Bizim öncelikli hedefimiz bunlar olmalı. Küskünleri geri kazanmanın yolları aranmalıdır. Bir Cumhuriyet Halk Partili, bir Milliyetçi Hareket Partili seçmen kazanmaya bakmayın. AK Partili olup ta sandığa gitmeyen seçmenleri kazanmaya çalışın.  Küskünleri geri kazanırsak tek başına iktidar oluruz. Doğu’da ve Güney Doğudaki kaybettiğimiz Kürt seçmenlerimizi yani son seçimde PKK’ya destek vermiş olan seçmenlerimizi kazanmak çok zor. Tabi ki bu söylemim kısa vade içindir. Uzun vadede AK Parti ciddi politikalar ile kazanan taraf oalcaktır” dedi.

İhsan Şener; “Birilerini ötekileştirmek için taraf olmuyoruz”

Gidip oy kullanarak tercihlerimizi ve tarafımızı belli edeceğiz diyen Şener, birilerini ötekileştirmek için değil milletin refahı, huzuru ve mutluluğu için taraf olduklarını belirtti.

Şener sözlerine şu ifadelerle devam etti; “ Birilerini ötekileştirmek için taraf olmuyoruz. Milletin refahı, mutluluğu, huzuru için taraf oluyoruz ve onun gayreti içerisindeyiz. Başımızdaki üç tane parti, hükümet olmak, ülkeyi iyi yönetmek ve barış içinde yaşatmak için çaba sarf etmiyor. Bunlar AK Parti gitsin düşüncesiyle hareket ediyorlar. Vatandaşlarımız artık bunun farkına varacak ve sandığa bu şekilde gideceklerdir “ dedi.

 “Ortada bir kusur varsa bizlerin kusurudur”

Ordu’da yaşanan oy düşüşleri ile ilgili vatandaşa gücenecek, darılacak halimiz yok diyen Şener; “Vatandaşlar böyle uygun gördüler ve ortaya böyle bir tablo çıktı. Açıkçası Ordu’da ki bu seçim sonuçları bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Seçime başlarken bizim gördüğümüz seçim sonucu 4 – 1 yönündeydi. Ama bir şekilde nasıl olsa AK Parti iktidar olacaktır diye sandık başına gitmeyen seçmenler oldu. Bu seçimin milletimize hayırlar getirmesi dileği ile ben çalışmalarımıza başlamak istiyorum.  40 tane yeni aday adaylarımız var. 18 Nisan’da genel merkezimiz adaylarımızı ilan etmiş olacaklar. Bu listenin içerisinde İhsan Şener olur ya da olmaz. Bunun hiçbir anlamı yoktur. Siyasete kişisel bakmamak lazım. Ben varsam var, ben yoksam kıyamet diye bir şey yoktur. Bu parti hepimizindir. Bu gün ben milletvekili olarak katkıda bulunurum, yarın seçmen olarak katkıda bulunurum. Konum hiçbir önem teşkil etmez.  Resmin bütününde Türkiye’yi yöneten partinin AK Parti olması kaçınılmaz hale gelmiştir. Çünkü 2 aydır birbirini ötekileştiren, yok sayan bir siyasi tablo izledik. Millete ait kusur yoktur. Ortada bir kusur varsa bizlerin kusurudur. Yapacağımız tercih Türkiye’nin nesillerinin tercihidir. Bu günden itibaren buradan seçim kampanyasını başlatmış oluyoruz” diye konuştu. Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde