23 Temmuz 2024

“FATSA DEVLET HASTANESİ ÜNYE’YE TAŞINMIYOR”

  • PDF

 “Acil ve ameliyathane bölümü Fatsa şehir merkezinde oluşturulacak yeni bir binaya taşınacak”

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener yapımı devam eden Fatsa Devlet Hastanesi ile ilgili gazetemize özel bilgilendirmede bulundu.

Yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının sorunsuz devam ettiğine vurgu yapan İhsan Şener; kalan bloğun yıkılabilmesi için acil ve ameliyathane bölümünün Fatsa şehir merkezine oluşturulacak yeni bir binaya taşınacağını ifade etti.

Sağlık alanında hiçbir aksaklık yaşanmaması için sık sık inceleme ve temaslarda bulunduğuna değinen AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener; “Fatsa Devlet Hastanesi’nin ihale süresi 2016 yılının Haziran ayında bitiyor. Yüklenici firma erken teslim edebilmek için iyi bir çalışma sergiledi. Havalandırma sistemlerinin olacağı yer ile ilgili inşaatı başlatamadılar. Çünkü acil ve ameliyathane o alanda olduğu için yıkılamadı. Şimdi Genel Sekreter ile görüşüp oranın şehir içerisinde bir yere küçük bir acil ve ameliyathane olarak taşınmasını temin edeceğiz. Kış girmeden, yağmurlar başlamadan biz hastanenin tamamının çevre düzenlemesini bitirmeyi arzu ediyoruz. İhtiyaç duyulacağı kanaatinde değilim ama duyulursa Ünye’ye de, Ordu’ya da gidebiliriz. Bunda bir sakınca görmüyorum. Fatsa’da sağlık hizmetlerinde bir aksama olmadan biz yeni hastanemizi açmış olacağız. Yüklenici firma bize yer teslimi yapılırsa bir buçuk ay içerisinde biz hastaneyi çalışır vaziyete getireceğiz diyor. Dolayısıyla bizim şehir içerisine yapacağımız Acil Merkezi ve ameliyathane bir buçuk iki ay çalışacak. Fatsalılar rahat olsunlar. Bizim hiçbir ilçeyle yarışımız yok ama, Ünye Devlet Hastanesinden daha önce faaliyet geçecceğinin kanaatindeyim” dedi.

“Fatsa Beklediği Çevre Yoluna Kavuşacak”

Devlette devamlılık esastır ve hizmetlere asla ara vermeyeceğiz diyen Şener; “ Fatsa çevre yolu ile ilgili projelendirme çalışması devam ediyor. 2016 yılı programına değil yeni hükümet yılı programına koymuş olacağız. Eylül ayı ve Ekim ayı 2016 yılının programının hazırlandığı yıllardır. Biz o ayları seçim sürecinde geçireceğiz. 1 Kasım’dan sonra yeni hükümet oluştuğunda biz inşallah 2016 yılı programına koyduracağız. Zaten bu hususta hiçbir sıkıntımız yok. Ödeneği de çıkmıştı. Fatsa beklediği çevre yoluna kavuşacaktır” diye konuştu.

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde