23 Temmuz 2024

HÜSEYİN PİŞKEN TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

  • PDF

Fatsa Fitness Life Spor Salonu işletme sahibi ve hocası Hüseyin PİŞKEN, 1. olduğu yarışmanın ardından Türkiye’yi Güney Amerika’da temsil edecek.

Türkiye vücut geliştirme fitness dünya şampiyonası milli takım seçmeleri Mersinde gerçekleştirildi.

Yapılan yarışmada Fatsalı Life Fitness Spor Salonu işletme sahibi ve hocası Hüseyin PİŞKEN, masterlar 70 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Aralık ayında Güney Amerika’da düzenlenecek olan yarışmada Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Hüseyin PİŞKEN, Fatsa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.

Bu sporun pahalı ve masraflı bir spor olduğuna değinen Hüseyin PİŞKEN, yarışmaya hazırlanma sürecinde 15 bin TL masrafı olduğunu söyledi.

4 ay boyunca yoğun diyet programı ve çift antrenmanla yarışmaya hazırlandığını söyleyen Pişken, “ 45 yaşında olmama rağmen irade, hırs ve düzenli çalışmam neticesinde Türkiye 1.si oldum. Bu çalışmalarıma aralıksız devam edip ülkemizi Amerika’da yapılacak olan yarışmada temsil edeceğim. Ülkemizin ve Fatsa’mızın ismini o yarışmada layıkıyla duyuracağım” diye konuştu.

Yapılan sporun pahalı olduğunu da sözlerine ekleyen Hüseyin PİŞKEN, sponsor desteği olunması için duyarlı vatandaşlara ise çağrıda bulundu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde