23 Temmuz 2024

”BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM”

  • PDF

Fatsa’da toplanan binlerce kişi protesto yürüyüşü yaparak terörü lanetledi.

Yürüyüşe katılan Murat Kaçak, oluşan birlik ve beraberlik tablosunun kendisini duygulandırdığını ve Fatsa ile bir kez daha gurur duyduğunu belirtti.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyen Murat Kaçak; “Fatsa'm İle bir kere daha gurur ve onur duydum. Öncelikle şehitlerimize sahip çıkan ve böyle güzel bir organizasyonu düzenleyen, emeği geçen tüm hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Cumhuriyet Meydanında toplanan Fatsa'mızın Vatan ve Millet sevdalısı insanları hep bir ağızdan haykırdı. “Ne Mutlu Türküm Diyene! Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!” sloganlarıyla yeri göğü inlettiler. Sabrın tükendiği ve duyguların kifayetsiz kaldığı bu ortamda bile aklı selimi elden bırakmayan bu toplum geçtiğimiz akşam bir ders daha verdi. Milletimizin birlik ve beraberlik duygusu hiçbir zaman eksilmesin. Biliyoruz ki en karanlık günlerden birbirimize kenetlenerek aydınlığa çıktık. Şehitlerimize sahip çıkacağız ve vatanın bölünmezliğini haykırmaya devam edeceğiz. Öncelikle içerisinde vatan ve millet aşkını yücelten gençlerimize ve onlara her daim örnek olan Fatsa halkımıza cani gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde