23 Temmuz 2024

ALT YAPISI TAMAMLANAN HER NOKTA ASFALT OLUYOR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, grup ve mahalle yollarında uzun yıllardır yaşanan sorunları çözmek ve ulaşım ağını dünya standartlarına çıkartmak için yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ÇALIŞMALAR İKİ KOLDAN YÜRÜTÜLÜYOR

19 ilçede adeta şantiye kuran Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ihale ettiği 752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi büyük bir hızla devam ediyor. Proje kapsamında alt yapı ve sanat yapısı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 11,3 km uzunluğa sahip Altınordu ilçesi Öceli-Çavuşlar-Teyneli-Akkese-Kayadibi-Günören Mahalleleri grup yolunun 4 km’lik kısmının sıcak asfaltını dökerek, yolu vatandaşların kullanımına açtı.

ALTINORDU İLÇESİNDE ALT YAPI ELDEN GEÇİRİLİYOR

Diğer taraftan, kendi ekip ve ekipmanı ile mahalle ve grup yollarında alt yapı, sanat yapıları ve asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nin sıcak asfalt öncesi alt yapı çalışmalarını tamamladı. Çatalpınar Kerimli-Elmaköy Mahalleleri grup yolunu ise 4,5 km sathi kaplama yapan Büyükşehir, Şarkiye mahallesi Bülbül Deresi çevresinde alt yapı çalışmalarını da bitirerek bölgeye kısa bir süre içerisinde sıcak asfalt uygulamayı planlıyor. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde