23 Temmuz 2024

ULVİ SÜVARİOĞLU; “ŞUAN İÇİN ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL”

  • PDF

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Fatsa Belediye Başkan adayı olan ve Fatsalıların büyük sevgisini kazanan başarılı iş adamı DR. Zeki Ulvi Süvarioğlu’nun 1 Kasım seçimlerinde CHP’den Ordu Milletvekili Adayı olarak listeye gireceği söylentileri kulislerde dolaşıyor.

Cumhuriyet Halk Partisinden Ordu Milletvekili Adayı olarak listede yer alacak mısınız? sorusunu yönlendirdiğimiz Ulvi Süvarioğlu, şuan için adaylığının söz konusu olmadığını ifade etti.

Yerel seçimlerde CHP’den Fatsa Belediye Başkanı adayı olduğunda, güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve Fatsalılarla güzel bir bağ kurduklarını belirten Ulvi Süvarioğlu, “Biz o günde kesin kazanma garantisiyle seçime girmemiştik. Gönül verdiğimiz partiye ne koşulda olursa olsun hizmet etmek amacıyla seçime girip çaba sarf etmiştik. Milletvekilliği adayı konusuna gelince şuan bu konuyla ilgili bir durum söz konusu değil. Ama partim bana böyle bir teklif sunarsa, muhtarlıkta olsa partim adına çalışır ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çaba sarf ederim. 10. sıra da olsa gocunmam ve seçim çalışması yaparım. Çünkü bazı seçimlerde 1. Sıradan ya da 2. Sıradan aday olarak seçime gitmek kolaydır. Çünkü o garantidir. Ama biz hiç biz aman garantici bir insan olmadık. Herkesle elimizden geldiğince kucaklaşmaya çalıştık” dedi.

Ülke olarak zor günler geçirdiğimizi belirten Dr. Zeki Ulvi Süvarioğlu; “ Şu anda ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz ve seçimden daha önemli olaylar yaşanıyor. Tüm bu olaylar karşılığında benim birinci gündemim seçim olamaz. Vatandan, bayraktan daha önemli bir şey yoktur. Ülkemizi iç savaşa sürüklemeye çalışıyorlar. Terör olayları, şehit askerlerimiz hepimizi derinden etkiliyor. Ben şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve bu kötü günleri bir an önce atlatmayı diliyorum” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde