23 Temmuz 2024

Çocuk hasreti 14 yıl sonra bitti

  • PDF

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde yaşayan Karayiğit ailesinin 14 yıl sonra çocuk hasreti sona erdi. 
14 yıllık evli çift çocuk hasretiyle yanarken 4 de adak adadı. Sonunda muradına eren ailenin 3 kilo ağırlığında bir erkek çocuğu olurken, adını da Mustafa Bülent verdiler.
Baba Fatih Karayiğit (33) duygularını, “Gitmediğimiz doktor kalmadı. Çok çile çektik ama bugün tarifi imkansız bir mutluluk içerisindeyiz. Allah kulunu hiçbir zaman darda bırakmıyor. Ben bunu yaşayarak öğrendim. Kimse ümidini kesmesin” diyerek ifade ederken, 4 adak adadığını ve bunlardan birini bebeği hastaneden çıkarmadan üçünü de evde kesip büyük bir davet vereceklerini söyledi.
Altı kez düşük yapıp yedinci çocuğunu kucağına alabilen Anne Aysel Karayiğit (31) ise sevinç gözyaşları döktü. Ümidini kaybetmediğini ama içinde hep korku olduğunu anlatan çiçeği burnunda anne Aysel Karayiğit, “Şoktayım, kelimeler boğazıma düğümleniyor. Mutluluğumuz anlatılacak gibi değil. Hiç bir zaman ümidimizi kesmedik, her düşükte Allah’tan yeniden istedik. Ancak ne kadar ümidimiz olsa da hep korkuyla yaşadık. Doğumda bile düşük yapacağım korkusu vardı. Ta ki yavrumun yüzünü görene kadar” dedi.
En zor günlerinde eşiyle birbirlerine destek olduklarını da söyleyen Aysel Karayiğit, “Hiç kimse pes etmesin. Sabredeni Allah muradına erdiriyor. Allah isteyen herkese nasip etsin” şeklinde konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde