23 Temmuz 2024

“OYLARIMIZI YÜKSELTMEK İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz Ordu Milletvekili Adaylarımız ile 1 Kasım seçim kampanyalarını en güzel şekilde yürüteceklerini ve Ordu’dan en yüksek oy oranını almak için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak MHP Ordu Milletvekili Aday listesi bizim için sürpriz bir liste olmadı diyen Başkan Hayati Yılmaz; “Genel Başkanımız Ordu ilindeki aday listesini bu şekilde takdir ettiler. Ülkemiz adına ve Ordu ilimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ordu’da alabileceğimiz en yüksek oy oranını almak için çalışacağız” dedi.

1 Ekim tarihi itibari ile çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyen Yılmaz; “ Yönetici arkadaşlarımız, sandık görevlilerimiz, mahalle temsilcilerimiz ile birlikte top yekûn alabileceğimiz oyun en üst düzeyinde oy alabilmek amacıyla çaba sarf edeceğiz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde aldığımız oy oranından daha fazla oy almayı istiyoruz. Seçmenimiz oy verirken futbol takımı tutar gibi oy vermesinler istiyoruz. Bugün ülkenin içinde bulunduğu sosyal durum ve siyasi krizin tek sorumlusu Adalet ve Kalkınma Partisidir. Bu krizden kurtulmak için vatandaşlarımızın bu kez Milliyetçi Hareket Partisine destek vermelerini istiyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde