23 Temmuz 2024

“5’te 5 hedefimiz devam edecek”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar AK Parti Ordu Milletvekili Aday Listesinin de açıklanmasıyla seçim çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti.

1 Kasım seçimlerinde de 5’te 5 hedeflerini sürdüreceklerini kaydeden Uçar, oluşan aday tablosunu da değerlendirdi.

“Adaylarımız ilimize hayırlı olsun”

Koalisyon hükümeti kurma sürecinde AK Parti’nin ülke menfaatlerini gözeten tek parti olduğuna değinen Başkan Uçar; “Milletimiz hiçbir zaman şüphe duymasın ki; ülkemizin refahı ve huzuru için, belirlediğimiz 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda; AK Parti Fatsa teşkilatı olarak bizler, 1 Kasım 2015 seçimi hazırlıklarını tamamladık. Allah’ın izniyle seçim startını vereceğiz. Genel merkezimiz bünyesinde kurulan komisyonlar tarafından günlerdir büyük bir titizlikle yapılan çalışmalar neticesinde Genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan üst komisyona sunulan milletvekili aday adayları arasından seçilen 550 isim milletvekili adayı olarak belirlenmiştir. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için Ordu’dan aday adayı olan 36 arkadaşımız arasından seçilen 5 milletvekili adayımız ülkemize, Ordu ilimize ve Fatsa ilçemize hayırlı olsun” dedi.

“İlçe olarak çok sevindik”

Özellikle İlimizin iftiharı olan Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un ikinci kez Ordu’dan aday olmasından dolayı çok mutlu olduk diyen Abdullah Uçar; “Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Av. Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Av. Ergün Taşçı ve Mehmet Kara Ordu ilimizden aday olarak gösterilmesine ilçe olarak çok sevindik.  Diğer yandan Ak Parti 24.Dönem ve Halen 25.Dönem Milletvekilimiz olan İhsan Şener 26.Dönemde hizmet yarışında olamayacağından dolayı geçmiş dönemlerde Ordu ilimiz ve Fatsa İlçemiz için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“Gerekli çalışmaları yapacağız”

Uçar; “Aday listelerinin açıklanmasından sonra seçim süreci tam anlamıyla başlamıştır. Biz de teşkilat olarak 21 Eylül Pazartesi günü Ankara'da Aday tanıtım toplantısına katılacağız. Fatsa teşkilatı olarak ilçemizde partimizi daha ileri taşımak için çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan var gücümüzle çalışacağız. 5’de 5 hedefiyle partimizi Yeni Türkiye yolunda 2023 hedefine emin adımlarda yaklaştıracak olan Ordu milletvekili adaylarımızı Türkiye Büyük Millet Meclisine göndermek için gerekli çalışmaları yapacağız. Bizim görevimiz ilimizde 5-0’ı gerçekleştirmektir” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde