23 Temmuz 2024

MEZARLIKLAR TEMİZLENİYOR

  • PDF

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan mezarlıkların bakım ve temizleme çalışmalarını yaparak Kurban Bayramı'na hazır hale getirdi. 
Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde bulunan mezarlıkların temizlik ve bakım çalışmalarını Kurban Bayramı öncesi tamamladı. Yıl içinde düzenli olarak mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dallarının temizlendiğini, dikenlerin yabani otların kesildiğini, mezarlık duvarlarının boyandığını, mezarlık ve çevre yollarının bakıma alındığını söyledi.
Tekintaş, ayrıca vatandaşın dinlenmesi için konulan bankların ve mezarlıklar içinde yer alan çeşmelerin de onarım ve tamiratlarının yapıldığını belirtti.

"MEZARLIKLAR KURBAN BAYRAMINA HAZIR"
Vatandaşın yapılan çalışmalar ile daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Tekintaş, "Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, mezarlıklarda belirli zaman aralıklarıyla rutin temizlik ve bakım çalışmaları yapmaktadır. Şu an yapılan çalışmalar kapsamında mezarlıklardaki kurumuş otlar temizlendi, ağaçların ve yolların badanaları yeniden yapıldı, Kurban bayram öncesi ziyarete hazır hale getirildi. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri için mezarlıklarımızı yeniden elden geçirdik. Çalışmalarımızı tamamladık, mezarlıklarımız Kurban Bayramı ziyaretlerine hazır" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde