23 Temmuz 2024

KURBAN KESİM YERLERİNDEN VATANDAŞLAR MEMNUN

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, “Kurban Kesim Hizmetleri” için hazırlıklarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı boyunca il genelinde 6 noktada Kurban Kesim hizmeti verecek.

Büyükşehir Belediyesine bağlı il genelinde faaliyette bulunan kurban kesimi hizmeti verecek olan mezbahanelerin isimleri şöyle;

Altınordu mezbahanesi, Fatsa mezbahanesi, Ünye mezbahanesi, Akkuş mezbahanesi, Aybastı mezbahanesi ve Gölköy mezbahanesi.

Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesi Eskipazar mevkiinde bulunan hayvan pazarı bitişiğine, kurban sahiplerinin kurbanlarını kendileri kesebilmeleri için kesim alanları oluşturdu.

Öte yandan kurban bayramı için Altınordu ilçesinde ki kurban kesim yerleri ise: Kumbaşı Mahallesi Pazar Yeri, Cumhuriyet Mahallesi Pazar yeri ve Şirinevler mahallesinde bulunan Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü beton sahası olarak belirlendi.

ESKİPAZAR MEVKİİ KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANINDA YENİLEME…

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskipazar mevkiinde kurban satış ve kesim alanının içerisine mescit, çay ocağı ve wc yapıldı. Ayrıca Kurbanlıklar için beton zemin oluşturuldu.

Eskipazar da bulunan kurban satış ve kesim alanının yeni düzenleme ile birlikte sorunlarından kurtulduğunu söyleyen kurban satıcıları; “Mal pazarında ki çamurdan hayvanlarımızı satamıyorduk. Hayvanlarımız için zemine beton döktüler. Mıcır çakılları döktüler. Gelen müşteriler çamur olmuyor. Hayvanlarımız artık temiz bir yerde, bize bu yetiyor. Allah Büyükşehir Belediyesinden razı olsun” şeklinde konuştular.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde