23 Temmuz 2024

CHP ESKİ İL BAŞKANINDAN SİTEM DOLU AÇIKLAMA

  • PDF

 “Fatsa ilçe başkanı bizi aydınlatsın”

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Osman GÜNGÖR, Fatma GENÇ’in İstanbul 24. Sıra Mileltvekili Adayı olarak gösterilmesine sitem etti.

2.bölgeden sıralamaya dahi alınmayan eski Ordu Milletvekili İdris YILDIZ’a rağmen Fatma GENÇ’in sıralamaya alınmasını; “Ne garip iş bu siyaset. Vekil olsanda PM üyesi olsanda kilon yetmiyor bazen” diyerek serzenişte bulundu.

Fatma GENÇ’in 2014 yerel seçimlerinde Fatsa DSP Belediye Başkan Adayı olduğunu ve 153 oy aldığını hatırlatan Güngör; “Genel merkez yöneticileri bu durumu sanıyorum biliyorlardır” şeklinde açıklamada bulundu.

“Fatsa ilçe başkanı bizi aydınlatırsa memnun oluruz”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Güngör; “Fatma GENÇ, 2014 yerel seçimlerinde CHP Fatsa Belediye Başkan Adayı olmak için genel merkezden müracaat edip, kabül görmeyince DSP Fatsa Belediye adayı olan bu hanımefendi şimdi CHP saflarına aday olarak geri dönmüş bulunmaktadır. 2.bölgeden sıralamaya dahi alınmayan eski Ordu milletvekili İdris Yıldız'a rağmen tercih edilmesinde siyasetin DNA’sını akıllara getiriyor. 24 sıra adayın geçmişte İdris Yıldız'a yönelik açıklamalarında basında arşivlerde yerini koruyor. Gidenler kıymetli oluyor veya bu partinin üst kurulu gerçekten hafızasız veya işi biliyor. Fatsa İlçe Başkan'ımızda bayan. Belki onun bu konudan haberi vardır, aydınlatırsa memnun oluruz” dedi.
Ne garip iş bu siyaset diyerek açıklamalarına devam eden Güngör; “Vekil olsanda, PM üyesi olsanda kilon yetmiyor bazen. Fatsalılar Fatma Genç’in değerini bilememiş. Hayırlı uğurlu olsun.
Tarihe ve siyasete not düşsün diye bu yorumu yaptım, ders çıkarmak lazım. Adayımız DSP adayı olarak Fatsa yerel seçimlerinde 153 oy alarak % 0.25 oy oranıyla başarılı bir seçim sonucuna imza atmıştı. Genel merkez yöneticileri sanıyorum bu durumu biliyorlardır” dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde