23 Temmuz 2024

AQUA CLEAR SU ARITMA CİHAZLARI ARTIK FATSA’DA

  • PDF

Aqua Clear Su arıtma cihazları artık Fatsa’da hizmet vermeye başladı.

İşletmeci Enes Artı tarafından Evkaf Mahallesi Sahil Caddesi Tır dürüm karşısında işyeri açılışı gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve çok sayıda davetliler katıldı.

İşyerinin açılışında bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş: “Fatsa ilçemiz yeni bir işyeri daha kazandı ve işletmecisine bol kazançlar diliyorum” dedi.

Türkiye’ye biz bu sistemi yurtdışından getirdik diyerek sözlerine başlayan Aqua Clear Su arıtma cihazları işletme sahibi Enes Artı: “Su arıtmada kullanılan ürünümüz gerçekten son derece sağlıklıdır. Kireçten artık vatandaşlarımız uzak duracak bu ürünümüz sayesinde. Fatsalılara ve bölge halkına vereceğimiz hizmet sayesinde artık kireç diye bir şey olmayacak. Açılımıza katılarak beni onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim” dedi.

Konuşmalar sonrası işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrası Aqua Clear Su arıtma cihazları işletme sahibi Enes Artı gelen konuklara mağazada bulunan ürünlerle ilgili bilgiler verdi. Açılış ikramlar ile son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde