23 Temmuz 2024

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ, Ordu Valiliği’ni Ziyaret Etti

  • PDF

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliği’ni ziyaret etti.

Ordu Valiliği’ne gelişinde, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay  Garip Gümüş,  Cumhuriyet Başsavcısı Metin  Uslu, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Vali Yardımcıları Mehmet Erhan Türker, Ahmet Akın Varıcıer, Turgut Subaşı, Niyazi Erten, Halil Karbuz, Fatih Görmüş, Engin Avcı, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, daire müdürleri ve Valilik birim müdürleri tarafından karşılanan Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçti.

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’un Ordu Valiliği’ni ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti  belirten  Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordulu olan Başbakan Yardımcımız Sayın  Prof.Dr.Numan Kurtulmuş bizlere bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Biliyorsunuz, Türkiye’nin yönetim sisteminde  Ankara’da   merkezi hükümet bulunuyor. Bakanlıkların  taşradaki teşkilatları ise il müdürleri tarafından yürütülüyor. Bu çalışmalar, Valiliğin denetim, kontrolü ve  koordinasyonunda gerçekleştiriliyor” diyerek, kamu kaynaklarının yerinde ve zamanında kullanılmasının,  il müdürlerinin ve personelinin gayretli çalışmaları ile mümkün olacağını ifade etti.

Vali Balkanlıoğlu, ”Sayın Başbakan Yardımcımız, hem  il müdürlerimizi yakinen tanımak, hem de kamu hizmetlerinde  vatandaş memnuniyetinin artması bakımından kurum müdürlerimize bazı tavsiyelerde bulunacak. Bu amaçla  il müdürlerimizin katılımıyla kahvaltılı  bir toplantıda biraya gelinecek” dedi.

Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş da, kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerin çoğunu yakından tanıdığını söyleyerek, “Bugün düzenlenecek toplantıda bundan sonra  Ordu’nun yönetimi bakımından  Sayın   Valinin öncülüğünde  yapılacak hizmetlerin daha düzenli,  daha doğru olması bakımından müzakerede bulunacağız” diye konuştu.

“Ordu’ya yapılacak hizmetleri koordine etmek  için bir araya geldik” diyen Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, ”Bu güzel şehre, her kurum yöneticisi arkadaşımız kendi becerisini, bilgisini ve tecrübesini maksimum seviyede katarak en güzel hizmeti veririz.  Ordu şehrimizin daha ileri gitmesini sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde