23 Temmuz 2024

AYBASTI’DA OSKİ EKİPLERİ ÇALIŞMA YAPTI

  • PDF

Yatırımlarına hız kesmeden sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, faaliyetlerine Aybastı İlçesinde içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarıyla devam ediyor.

Aybastı İlçe merkezi Cami Düzü Mevki olarak bilinen bölgede, OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar içme suyu ve kanalizasyon alt yapısı inşa edilmemiş olan bölge, OSKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde suya ve alt yapıya kavuşmuş oldu. Aybastı Belediyesi tarafından Yunus Emre Caddesi, Sağlık Caddesi ve Hasan Çavuş Sokakta,  üst yapı ve parke taş çalışması yapılacağından OSKİ ekipleri bu bölgede içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını hızlandırdı. OSKİ Yatırım İnşaat Daire Başkanlığı tarafından projelendirilen, Fatsa Şube Müdürlüğüne bağlı Aybastı ilçe şefliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda bugüne kadar 600 metre içme suyu boru hattı yapıldı. Çalışmaları hızla sürdüren ekipler 800 metre kanalizasyon hattı daha döşeyerek bu bölgeye sağlıklı alt yapı hizmetini kazandırmış olacak.

Ordu’nun 19 İlçesinde Yatırım Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

Çalışmaları değerlendiren OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük şu ifadelere yer verdi: “ Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar her geçen gün çalışma tempomuzu ve çalışma faaliyet alanlarımızı artırarak İlimizin tamamında içme suyu seferberliği başlatmış olduk. Uzun yıllar yapılması bir yana projesi dahi konusu olmamış su ve alt yapı hizmetleri Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ’nin yatırımları sayesinde vatandaşlarımızla buluşmuş oldu. Aybastı İlçemizde Sarıyar, Sefalık ve Kayabaşı Mahallelerine toplam 16.760 metre isale ve şebeke hattı, 2 adet 100 metreküplük içme suyu deposu ile birlikte Aybastı İlçe merkezine sağlıklı ve temiz içme suyu ihtiyacını karşılayacak, günümüz teknolojisine uygun, dünya standartlarında, modern bir içme suyu arıtma tesisini kazandırmıştık. Yapılan tüm bu yatırım faaliyetleriyle birlikte şube müdürlüklerimiz ve şefliklerimizin ilçe belediyeleriyle koordineli çalışmaları sonucunda, içme suyu ve alt yapı kanalizasyon çalışmalarımız bütün ilçelerimizde lokal olarak devam ediyor. OSKİ Genel Müdürlüğü olarak Ordu’nun 19 ilçesinde yatırım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde