23 Temmuz 2024

Orduspor'un primi Metin Gündoğdu'dan

  • PDF

Orduspor tesislerinde kulüp başkanı Yaşar Pamuk'u ziyaret eden AK Parti Ordu milletvekili adayı Metin Gündoğdu futbolculara müjde verdi.

Gündoğdu, Başkan Pamuk ile bir araya geldi

Zor bir dönemden geçen Orduspor'a konuk olan AK Parti milletvekili adayı Metin Gündoğdu kulüp başkanı Yaşar Pamuk ile bir araya geldi. Orduspor'un mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda ileriye dönük projeler üzerindeki fikir alışverişinde bulunuldu. Orduspor'un Ordu'nun en büyük değerlendiren olduğunu vurgulayan Metin Gündoğdu "Ben kendimi bildim bileli Orduspor taraftarıyım. Çok kez diğer takımlara çevirmeye çalışan arkadaşlar olsa da biz Ordusporumuzdan vazgeçmedik." dedi.

Kurtulmuş'tan sonra bir prim de Gündoğdu'dan

Orduspor'un yaşadığı mali zorlukları bir an önce aşmak için çalıştığını, ancak kulübün bu noktada yalnız bırakılmamasını gerektiğinin altını çizen Metin Gündoğdu "Kulübümüze, takımlarımıza tribünlerden destek verdiğimiz kadar dışarıda da onların çıkarlarını gözetmeliyiz. Orduspor tüm Ordu şehrinindir. Başkanımız takım için yoğun çaba sarf ediyor. Bizler de bunu görerek üzerimizde vazife baskısı hissediyoruz. Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş bizlere örnek oldu. Kendisi takımımızdaki oyuncuların bir priminin tarafından karşılanacağı sözünü verdi. Şimdi de ben söz veriyorum. Ordusporlu oyuncularımızın maç primi benden hediye." dedi.

Daima Orduspor'un Yanındayım

Sorunların günü kurtarma bilinci ile değil uzun vadeye yayılan kalıcı projelerle çözülebileceğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu "Biz bu şehirde, bu takımın maçları ile büyüdük. Eğer takımımız bize ihtiyaç duyuyorsa biz daima elimizi taşın altına koymaya hazırız." diye konuştu.

Başkan Pamuk'tan Teşekkür

Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk tarafından doldurulan üye formunu imzalayan Metin Gündoğdu'nun üyeliği resmen tescillendi. Toplantıda konuşan Orduspor Başkanı Pamuk "Biz Ordu için, Orduspor için varız. Hiçbir zaman görevden kaçmadan takımımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilik bilinci ile hareket eden milletvekili adayımız Metin Gündoğdu'ya ilgilerinden dolayı Orduspor camiası adına çok teşekkür ediyor, adaylığının hayırlı olmasını diliyorum."” Dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde