23 Temmuz 2024

FATSA GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ MUTLU EDİYOR

  • PDF

"Hayallerime El Ver “ projesi kapsamında Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından koordine edilen, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü’nün katkılarıyla hazırlanan kırtasiye, spor malzemeleri ve satranç takımları Korgan İlçesi Belalan Yolağzı İlkokulunda okuyan 110 öğrenciye dağıtıldı.

Korgan İlçesi Belalan Yolağzı İlkokulunda gerçekleşen Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen projeye Korgan İlçe Kaymakamı Hakan Gönen, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan ve proje koordinatörü Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin, Gençlik Liderleri Hatice Seri ve Nurhan Öztürk katıldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat ŞAHİN; “Öğrencilerimizin hayallerine el uzatarak yüzlerindeki tebessüme bir nebze de olsa katkı sağlayarak projemizi başlatmış bulunmaktayız. Kırsal kesimlerde eğitim gören öğrencilerin kırtasiye ihtiyacının bir nebze kurumumuz tarafından karşılanması, öğrencilere ve sınıflara dağıtılan voleybol , futbol ve plastik toplarla sporla haşır neşir olmaları ve spor alanında kendilerine destek olunacağı fikrinin aşılanması, sınıflarda dağıtılan satranç takımları sayesinde ders saatleri dışında zeka oyunlarına yönlenmelerinin sağlanması amaçlanarak bir nebze öğrencileri mutlu ediyoruz” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Şahin; “Bakanlığımızın politikaları çerçevesinde dezavantajlı bölgedeki gençlerle gençlik merkezi kurumlarımızı tanıştırarak Gençlik faaliyetlerinin ve Spor faaliyetlerinin desteklendiğini anlatıyoruz. Dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrencilerimizi spora teşvik ederek disiplinli, kendine güvenen ve yeteneklerinin farkında olan gençler topluma kazandırmak, zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak için yazan düşünen bir genç topluluk oluşturmak, eğitici oyunlarla zeka gelişimlerini yardımcı olmak, gençlerin birlik ve beraberlik duygularını geliştirmelerine olanak sağlamak için uğraşıyoruz. Öğrenciler kendilerine verilen hediyeler karşında verdikleri içten gülümseme ile hedefe ulaştığımızı göstermiş oldu. Bu ve benzeri projelerle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde