23 Temmuz 2024

RÜYA GİBİ DÜĞÜNLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

  • PDF

İlçemiz esnaflarından Yaşaroğlu Zümrüt Petrol Sahibi Necmettin Yaşar’ın oğlu Gökhan Yaşar; hayatını Nadiye ve Hüseyin Uzuntarla’nın kızı Cansu Uzuntarla ile birleştirdi.

Görkemli bir düğünle dünya evine giren Cansu ve Gökhan çiftinin nikâhını Fatsa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf BAŞTA kıyarken; nikah şahitliğini Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet TÜRE, Ağrı Patnos Hâkimi Şengül ÇELİK yaptı.

Taşlıca Mahallesi Efendiler Sokakta 2 gün üst üste yerel sanatçıların eşliğinde yemekli yapılan düğüne gösterilen yoğun ilgi ve katılım gözlerden kaçmadı.

Nikâhı kıyan Fatsa Belediye Yazı İşleri Müdürü Yusuf BAŞTA; “Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlence sonrası Cansu ve Gökhan Yaşar çifti yaptıkları açıklamada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Baba Necmettin YAŞAR ise; “Evlatlarımız Cansu ve Gökhan’ın düğün törenine katılarak, bizleri bu mutlu günümüzde onurlandıran tüm davetlilere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sağ olsunlar, var olsunlar. Düğümümüze katılım gösteren herkese teker teker teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde