23 Temmuz 2024

“VATANDAŞ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NE DAHA SAMİMİ DAVRANIYOR”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Adayı Av. Zekai Sana, Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Fatma Varnalı ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

1 Kasım seçimi çalışmalarına start verdiklerini belirten Zekai Sana, “Seçim çalışmalarında görüyorum ki vatandaşlar 7 Haziran seçimlerine nazaran Cumhuriyet Halk Partisi’ne daha sıcak davranıyor.  Bu samimiyet iktidar olma yolunda bizleri daha da umutlandırıyor” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin açıkladığı seçim beyannamesinde yer alan maddelerin Cumhuriyet Halk Partisi’nin beyanlarından esinlendiğine dikkat çeken Sana, “Doğru şeyler söylemişiz ki,  AK Parti’de projelerimizi kopyalıyor. Bu bizi ancak mutlu eder” dedi.

“7 Haziran sonrasında akan kanların nedenini toplum anlamış”

1 Kasım akşamı Türkiye farklı bir tabloya bürünecektir diyen Av. Zekai Sana; “Seçim çalışmalarına start verdik ve yaptığım geziler esnasında vatandaşın Cumhuriyet Halk Partisine karşı sempatisinin daha da arttığını görüyorum. Çünkü 7 Haziran öncesinde tek başına yıkılmaz görülen bir iktidar vardı. Seçim sonrası tek başına iktidar olamayacağını bu millet de gördü. 7 Haziran sonrasında akan kanların nedenini toplum anlamış. Dünkü yaptığım pazar yeri gezisinde vatandaşın yorumları beni daha da umutlandırdı. Umuyorum 1 Kasım akşamı Türkiye’de çok değişik bir tabloyla karşılaşacağız. Esnaf işlerin gittikçe daha düştüğünü söylüyor. Özellikle köylü kadınların, bizi bunlardan kurtarın  beyanları kırsalda da karşılık bulmaya başladığımızı gösterdi” dedi.

“Projelerimizin kopyalanıyor olması bizim için olumlu bir gelişmedir”

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçim beyannamesini üzerine de bir açıklama yapan Av. Zekai Sana; “Biz Adalet ve Kalkınma Partisi’nin proje çalma konusunda ne kadar yetenekli olduğunu da gördük. Özellikle asgari ücret konusunda daha dün bunun kaynağını nereden bulacaksınız diye soranların bugün bizim projelerimizi kopyalıyor olması bizim için olumlu bir gelişmedir. Demek ki toplumda karşılık bulan doğru şeyler söylemişiz ki;  AK Parti’de projelerimizden esinlenmiş. AK Parti’nin seçim beyannamesinde taşeron işçi ile ilgili çok muallakta bir ifade var. Oradaki madde de istihdam edilecektir diyor. Biz kamuda çalışan tüm taşeron işçilerin kadroya alınacağı vaadindeyiz. Öbür tarafta muallakta, ne anlama geldiği belli olmayan ve ortada bir beyan vardır. Bu samimi olmadıklarını gösterir. Bir başka detay ise geçmişte cem evi cümbüş evi diyenler bugün cem evlerini hukuki statüye kavuşturacağız diyorlar” dedi.

“Denize düşen yılana sarılır”

Akşam haberlerini izlerken havuz medyasının bu ülkeyi soyup sağana çeviren ve terkeden Uzan ailesinin bir ferdinin bazı konulardaki açıklamalarını izledim diyerek açıklamalarını sürdüren Sana;“ Türkiye’de geçmiş dönemlerde yaşanan karanlık olayları hepimiz biliyoruz. O ilişkilerin içerisinde iktidar yanlısı bir kanalda bu açıklamaları yapan Cem Uzan’da vardı. O zamanlarda şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Allah’sız adam diye hitap ettiği insandan yardım istemesi oldukça manidardır. Denize düşen yılana sarılır. Bu programın Doğan Medya’ya karşı bir susturma amacıyla yapıldığını düşünüyorum. Varsa suçlu herkes yargılansın. Ama orada bütün suçlamaların karşılığı 28 Şubat dönemindeki yayınlar olarak gösteriliyor. Bir darbe teşebbüsüne yardımcı olan kişi yargılanmalıdır. Suç varsa eğer Doğan Medya gurubunun yöneticileri ve sahipleri yargılanmalıdır. Ama bu suçu 13 yıldır göremeyenler iktidar olmaktan yoksun insanlardır. Görüpte susanlar da Türk ceza kanununa göre suç işlemişlerdir” dedi.

“Tüm vatandaşlarımızı aday tanıtım programına davet ediyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Fatma Varnalı ise yapacakları aday tanıtım toplantısı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Varnalı; “Çarşamba günü saat 14.00’da Ordu Ay Işığı Düğün Salonunda aday tanıtım toplantımız gerçekleşecektir. Tüm vatandaşlarımızı aday tanıtım programına davet ediyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde