23 Temmuz 2024

ÖĞRENCİLER HEDİYELERİNİ ALDI

  • PDF

Ordu’da ‘Hayallerime El Ver’ projesi kapsamında Gölköy ilçesi Karahasan Ortaokulu'nda öğrenim gören 150 öğrenciye Ordu Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan kırtasiye ve spor malzemeleri dağıtıldı. 
Gölköy İlçesi Karahasan Ortaokulu'nda düzenlenen programa Gölköy İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gölköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Acar ve Ordu Gençlik Merkezi Liderleri katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, öğrencilere eslenerek, “Öğrencilere sahip çıkmak, teneffüslerde spor aktivitelerini daha rahat yapabilmeleri, rahat top oynayabilmeleri, serbest zamanlarda satranç gibi zeka oyunları oynayabilmeleri için bir takım hediyeler alındı. Ayrıca basketbol topu, voleybol topu, futbol topu ve masa tenisi masası gibi hediyelerimiz var. İnşallah güzel hayalleriniz olur. Bizde bu hayallerinizin bir parçası olursak mutlu oluruz” dedi.
Gölköy İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı da aslen Gölköylü olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde