23 Temmuz 2024

Seyit Torun;“BİZLER TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL BEDENİMİZİ KOYUYORUZ”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ülkemizin zor günlerden geçtiğine değinen Seyit Torun, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Birlik ve beraberlik olmadan sorunlarımızı çözemeyiz diyen Ordu Milletvekili Torun; “Vatandaş bize karşı çok olumlu ve sıcak yaklaşıyor. Çünkü bizim için önce insan önemli. Bizler bu süreçte taşın altına elimizi değil bedenimizi koyuyoruz. Ülkeyi bu kaostan çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“Bizler sahadan hiç ayrılmadık”

7 Haziran sürecinden sonra koalisyonun oluşması için tek mücadele eden siyasi parti Cumhuriyet Halk Partisiydi diyen CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun; “Bizler taşın altına elimizi değil bedenimizi koyduk. Bu süreçte bunun iyi anlaşılmasını istiyoruz ve tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kaldı. Sürekli gezilerimiz oluyor, ziyaretlerde bulunuyoruz. Biz yerel seçimlerle birlikte 2013 Mart ayından bu yana gezilerimizi sürdürüyoruz. Bizler sahadan hiç ayrılmadık. Vatandaşlarımızın düğününde, cenazesinde ve bayramlarda yanlarında olduk. Zaten vatandaşlarımızla temas halindeydik ve şu anda çok farklı bir çalışma yürütmüyoruz. Geçmişte bir takım nedenlerle oy veremeyip, destek olamayan insanların şimdi gözlerinin içi gülüyor ve destek olacaklarını ifade ediyorlar. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu vatandaşta değerlendiriyor ve bu durumdan kurtulmak gerektiğini ifade ediyorlar. Sayın Cumhurbaşkanının tavrı ve ülkeyi kaosa sürüklemesi vatandaşta pişmanlığa yol açmış. 1 Kasım’da bu durumu düzelteceklerini söylüyorlar” dedi.

“Bütün siyasi partiler projelerimize sarıldılar “

Torun; “Şuanda bir yandan da içinde bulunduğumuz durumu vatandaşlarla paylaşıyoruz. Türkiye’nin kötü yönetildiğini ve şuan bir ayrışma noktasına geldiğini, 13 yıldır iktidarda olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin maalesef çözüm adı altında ülkede inanılmaz bir kaos yarattığını ifade ediyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin vereceği hiçbir şey kalmadı ki taklitçiliğe başladı. Bizim 7 Haziran seçimlerindeki vaatlerimizi, o günlerde hayal olarak, boş laf olarak nitelendirilen projeleri şimdi kendileri sahiplendi. Bizim doğruları söylediğimiz ortaya çıktı ki bütün siyasi partiler projelerimize sarıldılar. Tüm bunlar bizlerin doğru yolda yürüdüğünün kanıtıdır” dedi.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde