23 Temmuz 2024

FATSALI VEKİL ADAYLARI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Ergün Taşçı ve Mehmet Kara seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesinde ziyaretlerde bulundular.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mehmet Kara,  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan,  AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, parti teşkilatı Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden adaylar kendilerini ifade etme fırsatı buldu.

Taşçı; “Fatsa’da büyük bir sinerji yakalayacağız”

Hayatın her noktasında hizmet veren sivil toplum kuruluşları bizim mesai arkadaşlarımız olacaktır diyen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, taşın altına elimizi hep birlikte koyacağız diyerek beraberlik çağrısında bulundu.

1 Kasım seçimlerinde bizlere daha fazla sorumluluk düşüyor diyen Taşçı; “Taşının altına elimizi hep birlikte koyarak Fatsa’da büyük bir sinerji yakalayacağız. Partimizin bu seçime daha büyük bir heyecanla hazırlandığını ve listeye Fatsa’dan iki aday konduğunu göz önünde bulundurursak bu seçimde bizlere daha büyük sorumluluk düşüyor. Bu seçimde liste değişikliği yapıldı ve bizler listeye konuldu. Bunun gerekliliğini birlikte yerine getireceğiz. Bizler bütün kuruluşlarla ve vatandaşlarla iletişim halinde olursak başarılı olacağımızı düşünüyorum. Zaman oldukça az. Gece sabahlara kadar dolaşsak ta tüm vatandaşlarla el sıkışamayabiliriz. Burada kitle iletişim araçları bizlere yardımcı olacaktır. Seçim beyannamesinin açıklanmasıyla heyecanımız daha fazla arttı. Bu heyecanla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Kara; “Sizlerin de destek ve dualarınızı bekliyoruz”

Dertlerinizi dinlemek ve tanışmak için sizleri ziyaret etmek istedik diyerek sözlerine başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mehmet Kara; “Ticaret borsası olarak siz de kamuya hizmet ediyorsunuz. Siyasette en üst düzeydeki sivil toplum kuruluşları partilerdir. Bu noktada ziyaretlerimiz devam ediyor. Dertlerinizi dinlemek ve tanışmak üzere buradayız. Hayırlı neticeler umduğumuz 1 Kasım seçimlerine giderken sizlerin de destek ve dualarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

Ali Feyzi “Fatsalılara da büyük görev düşüyor”

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, AK Parti’nin Ordu Milletvekili Adayları listesinde iki Fatsalı isime yer vermesinden dolayı duyduğu mutluluğu belirtti.

Fatsalılık ruhunu hep birlikte yaşatmalıyız vurgusunda bulunan Başkan Ali Feyzi; “ Ordu bölgesinde Fatsalı Milletvekili Adayı bildiğim kadarıyla sadece AK Parti’de var ve bu bizim için mutluluktur. Siyasi iradenin bunu gözetmesi gerekmektedir. Çünkü Fatsa birçok ilden büyük bir ilçedir. Bu noktada Fatsalılara da büyük görev düşüyor. Biz hiçbir siyasi partinin ismini zikredip, şuraya oy verin diyemeyiz ama Fatsalılık ruhunu yaşatmak için kamuoyuyla istişare yaparız. Her siyasi partinin de Fatsalı aday koyması gerektiğini dün de söylüyorduk, bu günde söylüyoruz, ömrümüz yeterse de söylemeye devam edeceğiz.  Ben bu konuda AK Parti’nin idarecilerine teşekkür ediyorum. Fatsalının da bunu göz önünde bulundurmasını bekliyorum. İnşallah iki tane Fatsalı kardeşimizi mecliste görürüz. Bu nazik ziyaretinizden ötürü de kurumum ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde