23 Temmuz 2024

“ELLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM, ÖĞRENCİLER OKUSUN”

  • PDF

2015 – 2016 eğitim öğretim yılının başlamasıyla Fatsa Yardım Sevenler Derneği de ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere destek vermeye başladı.

Her yıl belirli sayıda öğrenciye burs imkanı sağlayan Fatsa Yardım Sevenler Derneği, başvuruları dernek bürosunda değerlendiriyor.

Gönlümüz hiçbir öğrencinin burs başvurusu reddedilmemesinden yanadır diyen Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç; “İlk toplantımızı yoğun burs başvuruları ile açmış bulunuyoruz. İnşallah bereketli, bol bağışlı, paylaşımlı, hayırlı bir yıl olur. Yüreğimiz gerçek ihtiyaç sahibi hiç bir öğrenci burs başvurusu reddedilmesin istiyor. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Hadi ellerimizi birleştirelim, öğrenciler okusun” dedi.

Derneğin imkânları doğrultuda burs imkanı sağladıklarına değinen Nimet Koç; “Bizler daha fazla ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaşmayı amaç ediyoruz. Bunun için de yardım sever vatandaşlarımızın desteklerini ve yardımlarını bekliyoruz. Derneğimize üye olarak bizlere katkı sağlayabilir, ihtiyaç sahibi bir öğrencinin elinden tutmuş olurlar. Bir öğrencinin bile yoluna ışık olabiliyorsak ne mutlu bize, ne mutlu bu derneğe gönül veren güzel kalpli insanlara” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde