24 Temmuz 2024

FATSALI ESNAF MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇANAK’I GÜLER YÜZLE KARŞILADI

  • PDF

Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak Fatsa’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Oktay Çanak’a Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer de eşlik etti. Fatsalı esnafları gezerek onlarla uzun süre sohbet eden Milletvekili Oktay Çanak, esnafların güler yüzlü ve ilgili karşılamalarından dolayı da yaşadığı memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan ziyaretlerde halkı can kulağı ile dinleyen ve notlar alan Milletvekili Adayı Oktay Çanak; “Halkımızın talepleri bizim öncelikli işimizdir. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olarak ilçemizi daha iyi yerlere getiriyoruz. Geçen bu süre zarfında edinilen başarılarının sebebi vatandaşlarımızla kurmuş olduğumuz doğru iletişimdir. Çalışma prensiplerimizi değiştirmeden daima halkımızla olmaya devam edeceğiz”

Esnaf ziyareti sırasında balkonlarından Ak Parti bayrakları ile Milletvekili Çanak’ı selamlayan Eliaçık ailesinin ilgisini de boş bırakmayan Çanak, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte Eliaçık ailesini evlerinde ziyaret etti. Eliaçık ailesiyle uzun süre sohbet eden Milletvekili Çanak ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde