24 Temmuz 2024

İçme Suyu Ve Kanalizasyon Alt Yapısı Masaya Yatırıldı

  • PDF

Çaybaşı ilçesine gelecek yıllarda yapılması planlanan içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları bir toplantı halinde masaya yatırıldı.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’a bir ziyarette bulunarak, Çaybaşı İlçesinin gelecek yıllarda yapılması planlanan içme suyu ve alt yapı kanalizasyon yatırımları için bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık,   OSKİ Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile OSKİ Yatırım İnşaat Daire Başkanı Nurettin Karagöz katıldı. 2016 ve 2017 yıllarında Çaybaşı İlçesine OSKİ tarafından kazandırılacak projeler ile birlikte bölge halkının içme suyu ve kanalizasyon alt yapı ihtiyaçları da toplantıda paylaşılarak, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

OSKİ’NİN YATIRIMLARIYLA ÇAYBAŞI İLÇESİNİN İÇME SUYUNUN VE ALT YAPISININ KALİTESİ ÖNEMLİ DERECEDE ARTACAK

“OSKİ’nin yapacağı yatırımların Çaybaşı İlçesinin çehresini değiştireceğini, içme suyu ve alt yapısının kalitesini önemli derecede artacağını” ifade eden Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇAYBAŞI İLÇESİ HAK ETTİĞİ İÇME SUYU VE KANALİZASYON ALT YAPI HİZMETLERİNİ ALACAK

                “ Çaybaşı İlçesinin hak ettiği içme suyu ve kanalizasyon alt yapı hizmetlerinin, OSKİ’ nin yoğun çalışmaları ve yatırımlarıyla alacağını” belirten OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Ordu’nun büyükşehir olmasının farkını her geçen gün artan proje ve çalışmalarla daha iyi hissedileceğini  “ belirtti.

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde