24 Temmuz 2024

AYKOME TOPLANTISI YAPILDI

  • PDF

AYKOME Üst Kurul Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek başkanlığında kurul üyeleri, kurum ve kuruluş, şirket temsilcilerinin katılımlarıyla Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, kurul üyeleri tarafından 2015 yılı içerisinde yapılan alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Alt yapı çalışmaları sırasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları tartışıldı. Acil sorunların kısa süre içerisinde çözümü ve faaliyetlerin daha hızlı yürütülmesi amacıyla kurul tarafından daha önce alınan 30 m’den kısa abone bağlantıları ve acil kazıların ilçe belediyeleri tarafından ruhsatlandırılmasına ilişkin kararın süresi 1 yıl daha uzatıldı.

Toplantıda ayrıca, ilçe belediyelerinin 2016 yılı çalışma faaliyetleri içerisinde olmasını istediği alt yapıyla ilgili talepler görüşülürken, alt yapı çalışmalarının koordine halinde yürütülmesi, kısa sürede ve en az maliyetle gerçekleştirilmesi amacıyla kurum, kuruluş ve şirketlerin 2016 yılında yapacakları çalışmaların üst kurula bildirilmesi talep edildi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde