24 Temmuz 2024

Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarından Taşçı’ya Destek

  • PDF

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, Fatsa Küçük Sanayi Esnafını ziyaret etti. Taşçı, esnafla tek tek tokalaşarak sorunları dinledi ve iktidar olmaları halinde bu sorunları çözeceğine ilişkin söz verdi.

Fatsa’da seçim çalışmalarına sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı’ya, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar ve çok sayıda partili eşlik etti.

“Sorunların çözümünde öncü olacağız”

Fatsa’nın işleyen ekonomisine sanayi esnafının katkısının büyük olduğunun altını çizen Ergün Taşçı, “Her geçen gün yaklaştığımız ülkemizin dönüm noktası olacak seçim tarihine çok az bir süre kaldı. AK Parti olarak halkımızla, esnafımızla, pazarcı kardeşlerimizle omuz omuza gittiğimiz seçimlerimizden mutlak sonuçla iktidar olacağız. Bugün, Fatsa’mızın işleyen ekonomisin büyük katkı sağlayan değerli sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde esnafımızın görüşlerini ve sorunlarını dinledik. İnşallah bu sorunların çözümünde öncü olacağız” diye konuştu.

 “Ülkemizde bir kargaşa ortamı amaçlıyorlar”

Ülkenin istikrarına dinamit döşemek isteyenlerin olduğunu da söyleyen Taşçı, “Türkiye genelinde olduğu gibi memleketimizde de AK Partimize oldukça çok destek var. Bu büyük desteği gören hainler iş başında. Son günlerde şer odaklarının planlayıp, huzurumuzu bozup, ‘ülkemizde bir kargaşa ortamı oluşsun’ diye hainlikler peşindeler. Türk milleti her zaman olduğu gibi kimin ne maksatla ne yaptığını görüyor. Bunu önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde net bir şekilde onların yüzüne vuracaktır. Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü çok olduğu için sandıktan iktidar partisi olarak çıkacağız. Biz istiyoruz ki, karşımızda güçlü bir muhalefet partisinin olmasıdır.  İnşallah vatandaşlarımız yapmış oldukları seçimiyle ülkemizin geleceğini belirleyecektir” ifadesini kullandı.

 “Ülkemizin işleyen istikrarı yeniden ayaklanır”

Taşçı’ya, sanayi esnafını ziyaretinden dolayı teşekkür eden Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar, “Bugün bizleri ziyaret eden Sayın AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı’ya çok teşekkür ediyorum. Sanayi esnafımzın derdine ve sorunlarına merhem olmak için ziyarette bulundu. İnşallah önümüzdeki seçimlerde ülkemizin işleyen istikrarı yeniden ayaklanır” diye konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde