24 Temmuz 2024

“TÜM EMEKLİLERİ YANIMIZDA İSTİYORUZ”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve 26.dönem Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel 7 Haziranda en önemli seçim kampanyalarımızdan biri olan emeklilerimize olan vaatlerimizi bu seçim kampanyamızda da geliştirerek iddiamızı devam ettiriyoruz.

Biz emeklilere iki maaş ikramiye sözü verdiğimizde kaynak yok diye eleştiren ve hayal bir vaat olarak yorumlayan iktidar, bu seçimde görüyoruz ki yılda 1200 TL ek ödeme vaadi vermektedir. Bu da yaklaşık bir maaşa tekamül etmektedir. Sonuçta iktidar partisin söylemi bizim vaatlerimizin kötü ve yetersiz bir kopyasıdır. Biz sözümüzün arkasındayız.

Emekliye dini bayramlarda birer maaş ikramiye boynumuzun borcudur. Emekliye Müjdemiz Sadece bunlar mı?

Hayır…

Yıllık maaşları yıllık enflasyon oranında refah payını da içerecektir. Hastanelerde hiçbir emeklimiz fark ücreti ödemeden hizmet alacaktır. Emekli olup tekrar çalışan emeklilerden tekrar sigorta primi kesilmeyecektir. Emeklilerden birçok kalemde alınan kesintiler kaldırılacaktır. Emeklilerimizin de kamu çalışanları ile aynı oranda banka promosyonu almasını sağlayacağız. İntibak yasası derhal çıkarılarak emekliler arasındaki haksız maaş farkları giderilecektir. Ayrıca yaşa takılan emekliler ile ilgili ciddi sorunu çözmek için gerekli yasal düzenlemeleri yapacağız. Bunların iktidar partisi tarafından dile getirilmemektedir. Bütün bu düzenlemeler emeklilerimizi hak ettikleri refah seviyesine ulaştırmak içindir. Bu bağlamda bütün emeklilerimizin oyuna talibiz.

Yaşlılarımız için ise yaşamlarını sürdürebilecekleri gelir seviyesine ve sosyal statüye kavuşturmak için düzenlemeler vaat ediyoruz. 3 aydan 3 aya aldıkları yaklaşık 600 TL ödemeyi 900 TL ye çıkaracağız. Sağlık sorunu ve yaşlı olan vatandaşlarımızın evde bakım hizmetlerini arttırırken kalitesini de yükselteceğiz.

Biz sözümüzü tutarız, çünkü…

Biz ne ezen ne ezilen; insanca, hakça bir düzen diyenlerin partisiyiz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde