24 Temmuz 2024

Gündoğdu: "3-5 oy almak için millete yalan söylemenin bir anlamı yok”

  • PDF


 

Altaş TV'de "Seçim 15" programına katılan AK Parti Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu sert açıklamalarda bulundu. Alan bazlı gelir desteğinin kesinlikle kaldırılmayacağını belirten Gündoğdu, "3-5 oy almak için millete yalan söylemenin bir anlamı yok. Yalan söyleyeceklerine kendi icraatlarını anlatsınlar." dedi.

 

Halkın desteği tam

Uzun süredir sahada, Ordulular ile bir araya gelen ve tüm ilçeleri gezen Metin Gündoğdu aldığı tepkilerden çok memnun olduğunu söyledi. "Alanda aldığımız tepkilerden çok memnunun. Açıkçası başlangıçta bu kadar teveccüh beklemiyorudum ancak şu an aldığımız geri dönüşler çok iyi. 4 Ekimde açıklanan seçim beyannamemizin dolu dolu olması vatandaşımızın büyük beğenisini topladı. Halk istikrara odaklandı. Bunu net olarak görebiliyoruz." diye konuştu.

 

Bakan açıkladı; Alan bazlı destek sürecek

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana millete dokunmuş ve hizmet götürmüş bir parti olduğunu vurgulayan Metin Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti "Bazı arkadaşlar çıkıyor alan bazlı gelir desteği kalkacak diyorlar. Ben bu konuyu en yetkili isme, Tarım Bakanımıza sordum. Bakanımız desteğin süreceğini kesin bir dille söyledi. Başbakanımız da bu konu hakkında mitinglerde açıklama yapacak. Söylenti çıkartarak dedikodu kazanını kaynatanlar nafile çabalar içindedir.  Bu söylentiyi çıkartan arkadaşların seçim beyannamelerinde ne var? Kendileri ne yapacaklar onu söylesinler. Biz bu güne kadar emeklisinden çiftisine, memurundan işçisine toplumun her kesimine dokunmuş bir partiyiz."

 

Yalan Söylüyorlar!

Alan bazlı gelir desteğinin kalkacağı yönündeki söylentilere karşı sert tepki veren AK Parti Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu "Bu söylentiyi çıkaran  arkadaşlardan biri, kendi genel başkanının danışmanı olduğunu söylüyor. Bunu söyleyen kişi fındık tanıtımından sorumluydu ne yaptı bu konuda. Fındıktan çok iyi anladığını iddia eden bu arkadaş kendi genel başkanına fındık hakkında şimdiye kadar neler söyletmiş! Ne gibi icraatları olmuş. Varsa bir başarıları onlarsan bahsetsinler. "Alan bazlı destek kaldırılacak" söylentisini yayarak yalan söylüyorlar. Biz çiftçimize  mazot, gübre, toprak analizi desteği de verdik. Alan bazlı gelir desteği gibi tüm bu destekler de sürecek. İktidarımız süresince 1.7 Milyar TL nakit hibe desteği verdik. Bizden önceki döneme göre 15 kat fazla hibe dağıttık. Ama bazıları yalanlardan medet umarak milletimizi kandırmaya çalışıyorlar. Ben buradan taahhüt ediyorum. Alan bazlı destek ve diğer destekler devam edecek. 3-5 oy alabilmek için milletimizi kandırmaya çalışmanın bir manası yok. Halkımız her şeyin farkında." dedi.

 

Laf Değil İcraat

Canlı yayında kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Metin Gündoğdu "Söylenecek sözümüz çok, onların söylenecek sözü yok. Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Onlar "yapmayacaklar" diyor... Çıksınlar kendi dönemlerinde verilen ama bu dönemde verilmeyen şeylerden bahsetsinler. Kuru laf değil icraatleri ile gelsinler. Biz milletin karşısına böyle çıkıyoruz. Onlar ne ile çıkıyor... Bazı eksikliklerimiz var elbet bunları da düzeltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun da garantisi 4 Ekim'de açıkladığımız beyannamemizdir." dedi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde