24 Temmuz 2024

Gündoğdu Mahallelerde Değişimi Anlatıyor

  • PDF


Ordu'nun tüm ilçelerini ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 50'den fazla araçla Öceli, Yağızlı, Kayadibi, Akkese, Kökenli, Altınordu ve Perşembe'de çalışmalar gerçekleştiren Gündoğdu, vatandaşlara projelerini anlattı.

 

Yaklaşa seçimler için çalışmalarını arttırarak devam ettiren AK Parti Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, mahallelere ağırlık veriyor. Tüm ilçeleri ziyaret eden çoğu ilçeye de iki veya üç kez giden Gündoğdu, Altınordu'ya bağlı köyleri birer birer ziyaret ediyor. Ziyaretleri sırasında, vatandaşlara hitap eden Gündoğdu, Ordu'nun kalkınması için önemli projeler ortaya koyuyor.

Mahalle Mahalle Geziyor

Gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılandıklarını belirten Gündoğdu, aynı gün içinde ziyaret ettiği Öceli, Yağızlı, Kayadibi, Akkese, Kökenli, Altınordu ve Perşembe'de konuşmalar yaptı. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve AK Parti Altınordu İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Hekim'in de eşlik ettiği Metin Gündoğdu, konuşmalarında Ordu'nun ekonomi ve turizm alanında büyük atılımlar yapacağını belirtti.

Deprem Vergilerini Maaş Olarak Dağıttılar

AK Parti döneminde tüm Türkiye'de sosyal alanda büyük bir değişim gerçekleştiğini belirten Gündoğdu "Ekmeğin karne ile verildiği, yağ, gaz ve şeker için kuyrukta beklendiği, devletin  maaş ödeyemediği dönemlerden buralara geldik. Önceki hükümetler döneminde deprem için toplanan paralar ile devlet kendi memurunun maaşlarını ödedi. Şimdi ise, evinde kendi anasına, babasına, yaşlısına, hastasına baktığı için vatandaşına maaş ödeyen bir devlet var. İşte eski Türkiye ile "Yeni Türkiye" arasındaki fark bu. Alan el artık veren el oldu." dedi.
 

Artık Hastalar Rehin Alınmıyor!

14 yıllık AK Parti iktidarı sürsince ekonomik alanda büyük gelişmeler kaydedildiğni belirten Metin Gündoğdu "IMF kapısında 1 milyon dolar borç için beklerken şimdi borç verecek konuma geldik. Bunları göz ardı etmemek gerekli. Kötü ve bakımsız yollar yüzünden her yıl binlerce vatandaşımız canından, malından oluyordu. Yurt genelinde çalışmalar yapılarak çoğu yol çift şeritli yapıldı. Hastanelerde rehin kalan ve senet imzalatılan hastalar tarihe karıştı. Ambulans helikopterler ve jetler hayatımızın bir parçası oldu. Siyah beyaz bir Türkiye AK Parti döneminde renklendi. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. Bu noktada biz de hem ülkemiz hem de Ordu'muz için üzerimize düşeni yapacağız." diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde