24 Temmuz 2024

METİN GÜNDOĞDU: HAYALLER GERÇEK OLDU

  • PDF

          AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu ’’ AK Parti iktidarları 13 yıldır gerek Ordu'muz da gerekse ülkemizde çok büyük hizmetlere imza attı. Muhalefetin hayal bile edemedikleri yatırımları bitirerek halkımızın hizmetine sundu.’’  dedi.

              Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve bu kapsamda her gün farklı bir ilçeye giden Metin Gündoğdu, Ordu ve ülke gündemini değerlendirdi.

 

13 Yılda Büyük Yatırımlar Yapıldı

Türkiye'de yapıcı, yol gösterici ve sorumluluk sahibi bir muhalefetin eksikliğinin yaşandığını belirten Metin Gündoğdu "Ülkemize çok büyük hizmetler kazandırdık. Bir zamanlar hayal bile edilemeyen yatırımları devreye soktuk. Enflasyonu ve işsizliği tek haneli rakamlara biz indirdik. Sağlıkta büyük değişim ve dönüşüm yaşandı. Ülkemizi bir uçtan bir uca duble yollarla donattık. Hızlı trenlerle mesafeleri kısalttık, özlemleri bitirdik. Hava yolları AK Parti iktidarları döneminde halkın hava yolları haline geldi. Olmaz bitmez diye karşı çıkılan, dudak bükülen Ordu-Giresun Hava Limanını açtık ve bölgemizin hizmetine sunduk."  dedi.

Büyük Projeler Bir Bir Hizmete Girdi


Metin Gündoğdu "6 Milyar Euro'luk dev bir yatırım olan 3. havalimanı inşaatı devam ediyor. Bittiğinde Türkiye, tüm dünyayı birbirine bağlayan bir havalimanına sahip olacak. Bu havalimanı yolcu kapasitesi açısından dünyanın en büyük havalmanı olma özelliğine sahip. Geçtiğimiz günlerde KKTC'ye döşenen su borusu hattı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız tarafından açıldı. Türksat 4B uydumuz uzaya fırlatıldı Aralık ayında faaliyete geçecek. Tüm bunlar 13 yılın birikimdir. 1 Kasım'dan sonra da çalışmalarımıza aynı hızda devam edeceğiz." diye konuştu

Hükmet ve Belediyeler Aynı Partiden Olmalıdır

Ordu’nun ve tüm ilçelerinin AK Partili kadrolar tarafından yönetildiğini vurgulayan Metin Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti "1 Kasım seçimlerinde de AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olacağını belirten Metin Gündoğdu, ‘’Ankara ile uyumla çalışan yerel yöneticilerimiz çok daha güçlü bir şekilde hizmet üretecekler ve halkımızın sorunlarına daha çabuk çare bulacaklardır. Biz de bu doğrultuda yapılacak hizmetlerin destekçisi olacağız."

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde