24 Temmuz 2024

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELMEYİ SÜRDÜRÜYOR

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahalle muhtarı ile bir araya geldi. 
Altınordu ilçesine bağlı mahalle muhtarı ve eşleri ile bir araya gelen Başkan Engin Tekintaş, “Çalışma arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımız ile her zaman diyalog içinde olduklarını” söyledi. 4 grup halinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ile Fatih Evli, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz, Altınordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk ile 92 mahalle muhtarları ve eşleri katıldı.
Toplantıda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 92 mahallede Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Tekintaş, “Altınordu ilçemizin sınırlarını oluşturan 92 mahalle bizim için önemli. Bizim için Gerce mahallesi neyse, Cumhuriyet ya da Selimiye Mahallesi de aynısıdır” dedi.

“85 KM’LİK YOLUN 70 KM’SİNİ BETONLADIK”
Hedeflerinin belli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Bizim hedefimiz belli. Biz doğru yolda, doğru hedefte ve doğru uygulamalar ile yolumuza devam edeceğiz. Amacımız siz muhtarlarımız ile işbirliği içinde mahallelerimize hizmeti kavuşturmak. Bunu da aradan geçen 1.5 yıl içinde yaptık. Şuana kadar başlattığımız beton yol projesinde 70 kilometrelik bir bölümün dökümü yapıldı. Hedefimiz 85 kilometre. Diğer yandan sıcak asfalt ve yol ağı genişletme çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelerimize parklarımız ve yeşil alan çalışmasında da her geçen gün artış var ve devam edecek. Biz 1.5 yıl içinde yapılamaz denilen çalışmaları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz ise yaptığı konuşmada, Altınordu Belediyesi'nin belirli aralıklarla muhtarlarla bir araya gelip istişarelerde bulunması ve muhtarların sorunlarını dinleyip çözüm bulmasını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde