24 Temmuz 2024

GÜNDOĞDU: BİZİM KEFİLİMİZ İCRAATLARIMIZDIR!

  • PDF

     AK Parti Ordu milletvekili adayı Metin GÜNDOĞDU, "Yalanla, iftirayla, hayali vaadlerle ve hamasi nutuklarla siyaset yapmak, ne o siyaseti yapana nede ülkeye bir yarar sağlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Bizim muhalefetin yalancı mumu da 1 Kasım akşamı sönecek ve ülkemiz bir uçtan bir uca AK Parti ışığıyla yeniden aydınlanacaktır.’’  dedi.

    Çamur at izi kalsın mantığıyla ve cilalanmış sözlerle halkı kandırmaya yönelik siyasi anlayışların devrinin çoktan geçtiğini belirten Metin GÜNDOĞDU, halkımızın eski Türkiye’yi özleyenlere, ülkeyi IMF’nin kapısında para dilenmeye mecbur eden siyasi anlayışlara bir daha asla iktidar fırsatı tanımayacağını söyledi.

 

Tüm Temel İhtiyaçlar Karşılandı

    Seçim çalışmalarının son derce verimli geçtiğini, bu çalışmalar kapsamında halkın tüm kesimleriyle bir araya gelip fikir alış-verişinde bulunduklarını ifade eden Metin GÜNDOĞDU çalışmalar sırasında yaptığı konuşmalarda Ordu  ve ülke gündemine ilişkin olarak şunları söyledi "Halkımız AK Parti'yi diğer partilerle kıyaslıyor ve farkımızı çok iyi biliyor. 13 yıllık Ak parti iktidarlarının ülkemize kazandırdıkları ortada. Hemen her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. İlaç kuyrukları tarih oldu. Parası olmadığından hastanelerde rehin kalma devri kapandı. Basit tedavi ve ameliyatlar için büyük şehirlere gitmeye ihtiyaç kalmadı."

İcraatler Saymakla Bitmez

13 Yıllık dönemde Türkiye'nin  her alanda büyük yatırımlar aldığını belirten Metin GÜNDOĞDU "Eğitim ve öğretime genel bütçemizden en büyük payları verdik. Tüm illerimize üniversite açtık. Birçok ilçemize fakülte ve yüksekokullar kazandırdık. Kıyafeti yüzünden okulların kapısından geri dönülen karanlık devirler kapandı. Gençlerimiz ve insanımız öz yurdunda parya olmaktan kurtuldu. İhtiyaçlarımız doğrultusunda her yıl 50-60 bin öğretmen alımı yapıyoruz. Okulda derslik sayısını kısa sürede birkaç misli artırdık ve ülke genelinde büyük ölçüde tekli eğitim-öğretime geçtik. Ulaşımda büyük hamleler gerçekleştirdik.Tüm ülkemizi bir uçtan bir uca otoyollarla, duble yollarla donattık. Hızlı trenlerle hızımıza hız kattık ve mesafeleri kısalttık. Birbiri ardına açılan hava alanlarından,insanımızı güven içinde uçurduk. Hava yolları bizim dönemimizde halkın hava yolları oldu. 70 ilimizde doğalgaz kullanımı başladı. Çevre temizliğine ve ağaçlandırmaya büyük önem veriyoruz. Ağaçlandırma ve yeşillendirme de dünya 3.sü olduk.vTurizm alanında yaptığımız yatırımlarla büyük mesafeler aldık. Gerek ilimizde gerekse ülkemizde yayla ve kış turizmine yönelik yatırımları teşvik ediyor, destekliyoruz.Yaylalarımızı teleferiklerle çevreye zarar vermeden birbirine bağlayacağız.’’ dedi

Çalışmaktan Yorulmayacağız

Bölgemiz ve ülkemiz genelinde yapılan bütün bu hizmetleri asla yeterli görmediklerini, durmak yok yola devam hem de ilk günkü aşkla parolasıyla hizmetlerine devam edeceklerini ifade eden diyen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin GÜNDOĞDU; "Türkiye’miz yol ayrımında. Halkımız 1 Kasım’da  huzur için, güven için, istikrar için, ekmek için, onurlu bir yaşam için oy kullanacak. Biz bugüne kadar  ülkemiz için, insanımız için büyük hizmetler, hayati yatırımlar yaptık. Tecrübemiz var,azmimiz var, halkımıza müjde niteliğinde olan vaadlerimiz, projelerimiz var. Dünümüz, dün yaptıklarımız; yarınlarımızın, yarın yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim kefilimiz şimdiye dek yaptığımız icraatlarımızdır. Ortaya koyduğumuz projelerdir. Yarınımızı merak edenlerin dünümüzü hatırlamaları yeterlidir. Biz halkımızın büyük bir sağduyuyla hareket edeceğini, eski Türkiye ile yeni Türkiye’nin farkını göreceğine, AK Partimizin ve diğer partilerin yürüyüşlerine bakarak en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Milletimiz kararı başımızın üstündedir. Çünkü millet iradesinin üstünde başka bir güç tanımıyoruz." diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde